Antena 3 CNN Actualitate Poliţia Română e pe urmele lui. Interviu cu cel mai căutat criminal din România. Ce condiţii pune pentru a se preda

Poliţia Română e pe urmele lui. Interviu cu cel mai căutat criminal din România. Ce condiţii pune pentru a se preda

Poliţia Română e pe urmele lui. Interviu cu cel mai căutat criminal din România. Ce condiţii pune pentru a se preda
06 Oct 2015   •   11:46

Întreaga Poliţie Română e pe urmele lui Vasile Miron, iar poza lui și cazierul lui apar zilnic în buletinele de știri. E principalul suspect în cazul uciderii băieţelului de 10 ani din satul Covasna. 

În 2002, Vasile Miron a omorât o fată de 17 ani. A fost condamnat la 15 ani, din care a executat 12.

Din august și până azi, Poliţia Română se chinuie să dea de urma lui Miron Vasile, pentru a-l reţine și interoga. Ȋn exclusivitate, chiar și pentru anchetatorii care se ocupă de investigarea acestei crime, ActiveNews a stat de vorbă cu el. 
 
Rep: Vrei să spui tu, ceva, sau pot să încep cu întrebările...
 
Vasile Miron: Eu nu pot să-mi dau seama cum de patru luni de zile toată lumea n-a spus nimic și, după patru luni de zile de zile toţi mă acuză pe mine. Ȋși schimbă declaraţiile de la o zi la alta, prima dată a zis că a văzut copilul, l-a luat doi străini cu căruţa, pe urmă un văr de-al meu care nici nu era acolo, în localitate, era plecat la stână, a zis că el m-a văzut când am plecat cu copilul de mână pe scările magazinului. 

Citiţi mai mult pe activenews.ro

×
Subiecte în articol: interviu crima criminal
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close