Antena 3 CNN Actualitate Poliția Română, gest emoționant pentru o refugiată din Ucraina: ”Am demonstrat că noi, românii, suntem inimoși!”

Poliția Română, gest emoționant pentru o refugiată din Ucraina: ”Am demonstrat că noi, românii, suntem inimoși!”

Poliția Română a povestit o întâmplare a cărei protagonistă a fost o refugiată din Ucraina. Oamenii legii au ajutat-o pe femeie și, cot la cot cu localnicii, au făcut un gest emoționant, prin care au demonstrat că ”românii sunt inimoși”.

Poliția Română, gest emoționant pentru o refugiată din Ucraina: ”Am demonstrat că noi, românii, suntem inimoși!”
Sursa foto: Colaj/ Facebook/ Poliția Română
de Cerasela Stafie    |    04 Mai 2022   •   23:12

Întâmplarea a fost povestită chiar pe pagina oficială de Facebook a instituției. Potrivit polițiștilor, ”oboseala și-a spus cuvântul”, iar o refugiată din Ucraina a fost implicată într-un accident.

Femeia mergea în Germania și a pierdut controlul mașinii. Din fericire, a scăpat nevătămată. Autoturismul, în schimb, a fost avariat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii de la Secția 8 Poliție Rurală Tulnici, județul Vrancea. Ei au constatat cele sesizate, dar și ”faptul că aceasta nu avea posibilitatea financiară pentru reparații”.

Ce a urmat a fost un exemplu emoționant de mobilizare: ”o mobilizare din suflet a avut loc… Nea’ Relu s-a oferit să repare autoturismul, iar câțiva localnici, împreună cu polițiștii din Tulnici, au strâns suma necesară pentru achiziționarea pieselor”.

”Patru zile a durat reparația, timp în care doamna a fost cazată cu drag la o pensiune din zonă. Încă o dată demonstrăm că noi, românii, suntem inimoși!”, a transmis Poliția Română.

×
Subiecte în articol: gest emoţionant refugiata Ucraina accident
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close