Antena 3 CNN Actualitate Poliția Română, lovită de o nouă tragedie. Cine era agentul mort în accidentul din stațiunea 2 Mai. Anunțul făcut de polițiști

Poliția Română, lovită de o nouă tragedie. Cine era agentul mort în accidentul din stațiunea 2 Mai. Anunțul făcut de polițiști

o_1bm1a4lr9b7menpi611mfn1km98.jpg
Foto: Politia Romana/Facebook
27 Iul 2017   •   09:01

Un poliţist aflat în misiune şi-a pierdut viaţa noaptea trecută, într-un grav accident rutier produs în staţiunea 2 Mai, aproape de Vama Veche. Maşina în care patrula agentul, împreună cu un jandarm, s-a lovit de alt automobil.

La câteva ore de la accident, pe pagina de Facebook a Poliției Române a fost distribuit un mesaj de condoleanțe în legătură cu această tragedie.

”O zi tristă pentru noi. Am mai pierdut un coleg.

Agent șef principal Hrisu Ioan Colinel din cadrul I.P.J. Vaslui, detașat la Biroul de Poliție Vama Veche din județul Constanța, aflat în timpul serviciului, a decedat, în această noapte, în urma unui accident rutier.

Polițistul se afla în autospeciala de serviciu alături de un coleg jandarm, rănit și el în urma impactului, iar la ieșirea de pe un drum lateral, au fost loviți în spate de un autoturism.

Agent șef principal de poliție Hrisu Ioan Colinel în vârstă de 53 de ani, era căsătorit și avea trei copii.

Suntem alături de familia îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe”, se arată în mesaj.

 

 

 

×
Subiecte în articol: accident rutier politist mort
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close