Antena 3 CNN Actualitate Poliţia Română primeşte o nouă lovitură. Mai mulţi agenţi sunt acuzaţi că au torturat un bărbat. Victima s-a ales cu timpanul spart în urma loviturilor

Poliţia Română primeşte o nouă lovitură. Mai mulţi agenţi sunt acuzaţi că au torturat un bărbat. Victima s-a ales cu timpanul spart în urma loviturilor

de O.P.    |    08 Iul 2014   •   05:38

Mai mulţi oameni ai legii din Galaţi sunt acuzaţi că au torturat un bărbat după ce l-au luat cu forţa din faţa blocului.

Victima susţine că a fost târât la secţie cu cătuşe la mână pe motiv că făcea gălăgie, aşezat în genunchi şi bătut cu pumnii şi picioarele de agenţi.

În urma loviturilor, bărbatul s-a ales cu timpanul spart. Omul a făcut plângere la parchet şi poliţie şi vrea să îi dea în judecată pe poliţiştii care l-au agresat.

Bărbatul venise din Italia, unde locuieşte de nouă ani. Spune că era la o bere în faţa blocului când doi agenţi de poliţie au venit să-l amendeze pentru că face gălăgie. Omul povesteşte că agenţii i-au pus cătuşe şi l-au bătut tot drumul până la poliţie, apoi şi în secţie.

Omul spune că a strigat după ajutor, însă nimeni nu a intervenit să-i oprească pe poliţiştii care îl băteau.Când a scăpat din mâna poliţiştilor, bărbatul s-a dus la urgenţe, apoi şi-a scos certificat medico-legal.Gălăţeanul spune că va merge până-n pânzele albe ca să îşi facă dreptate.

×
Subiecte în articol: violente agresiuni
Parteneri
Femeie salvată din portbagajul unei maşini în flăcări, în Bucureşti
x close