Antena 3 Actualitate Poliţia Rutieră desfăşoară o campanie de prevenire a furturilor din autoturisme

Poliţia Rutieră desfăşoară o campanie de prevenire a furturilor din autoturisme

09 Ian 2010   •   15:18
Poliţia Rutieră desfăşoară o campanie de prevenire a furturilor din autoturisme
Sursa foto: Politia rutiera

Şoferii care au tranzitat vineri noapte Ilfovul au fost traşi pe dreapta de poliţişti, dar nu pentru a fi sancţionaţi, ci pentru a fi informaţi. Oamenii legii au organizat o acţiune de prevenire a furturilor de şi din autovehicule. Campania se desfăşoară, de altfel, în peste 20 de judeţe.

Poliţiştii îi informează astfel pe conducătorii auto despre cum ar putea să îşi protejeze mai eficient bunurile din autoturisme. Poliţiştii le-au spus şoferilor despre măsurile pe care trebuie să le ia astfel încât să nu ajungă victime sigure.

Acţiunea este privită cu ochi buni de populaţie, mai ales că numărul infracţiuni de acest gen a crescut în ultima perioadă. Poliţiştii i-au sfătuit pe conducătorii auto să-şi asigurare autoturismele cînd le părăsesc, să nu lase obiecte de valoare la vedere dar şi să parcheze în locuri special amenajate, iluminate pe timpul nopţii.

Această campanie se desfăşoară pe o perioadă de şase luni, din decembrie 2009 până în mai 2010, iar poliţiştii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române vor împărţi în această perioadă peste 500.000 de fly-ere, 2.250 de afişe si 1.000 de mape.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close