Antena 3 CNN Actualitate Poliţia Rutieră desfăşoară o campanie de prevenire a furturilor din autoturisme

Poliţia Rutieră desfăşoară o campanie de prevenire a furturilor din autoturisme

Poliţia Rutieră desfăşoară o campanie de prevenire a furturilor din autoturisme
Sursa foto: Politia rutiera
09 Ian 2010   •   15:18

Şoferii care au tranzitat vineri noapte Ilfovul au fost traşi pe dreapta de poliţişti, dar nu pentru a fi sancţionaţi, ci pentru a fi informaţi. Oamenii legii au organizat o acţiune de prevenire a furturilor de şi din autovehicule. Campania se desfăşoară, de altfel, în peste 20 de judeţe.

Poliţiştii îi informează astfel pe conducătorii auto despre cum ar putea să îşi protejeze mai eficient bunurile din autoturisme. Poliţiştii le-au spus şoferilor despre măsurile pe care trebuie să le ia astfel încât să nu ajungă victime sigure.

Acţiunea este privită cu ochi buni de populaţie, mai ales că numărul infracţiuni de acest gen a crescut în ultima perioadă. Poliţiştii i-au sfătuit pe conducătorii auto să-şi asigurare autoturismele cînd le părăsesc, să nu lase obiecte de valoare la vedere dar şi să parcheze în locuri special amenajate, iluminate pe timpul nopţii.

Această campanie se desfăşoară pe o perioadă de şase luni, din decembrie 2009 până în mai 2010, iar poliţiştii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române vor împărţi în această perioadă peste 500.000 de fly-ere, 2.250 de afişe si 1.000 de mape.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Poliţia Rutieră
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close