Antena 3 Actualitate Atenție, șoferi! Polițiștii intensifică monitorizarea traficului rutier pe autostrăzi

Atenție, șoferi! Polițiștii intensifică monitorizarea traficului rutier pe autostrăzi

de S.T.    |    22 Dec 2015   •   22:24
Atenție, șoferi! Polițiștii intensifică monitorizarea traficului rutier pe autostrăzi
Sursa foto: Foto: politiaromana.ro

Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române a intensificat, începând de marți, monitorizarea traficului rutier pe autostrăzi.

„În perioada sărbătorilor de iarnă, poliţiştii rutieri acţionează pe autostrăzile din ţară, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, fluidizarea traficului şi salvarea de vieţi.

În activitatea zilnică, poliţiştii folosesc autospecialele Poliţiei Române, inscripţionate şi dotate cu rampe de avertizare optico-acustică, precum şi cu aparatura necesară monitorizării traficului rutier.

De asemenea, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, poliţiştii vor acţiona atât cu radare mobile, montate pe autospeciale, cât şi cu radare tip pistol.

Brigada Autostrăzi şi Misiuni Speciale este operaționalizată în cadrul Direcției Rutiere  și are ca prioritate diminuarea riscului rutier pe autostrăzile din România”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close