Antena 3 CNN Actualitate Evitați DN1 vineri, timp de 5 ore! Recomandarea Poliției cu ocazia vizitei vicepreședintelui american la București

Evitați DN1 vineri, timp de 5 ore! Recomandarea Poliției cu ocazia vizitei vicepreședintelui american la București

Șoferii sunt sfătuiți să evite DN1 vineri, timp de 5 ore, de la 12:00 la 17:00, cu ocazia vizitei vicepreședintelui american Kamala Harris la București.

Evitați DN1 vineri, timp de 5 ore! Recomandarea Poliției cu ocazia vizitei vicepreședintelui american la București
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    10 Mar 2022   •   11:56

Poliția Capitalei anunță că s-au dispus o serie de măsuri și recomandări cu ocazia vizitei vicepreședintelui american Kamala Harris la București.

"Autoritățile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puțin cu activitățile cotidiene ale populației. Astfel, pentru participanții la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulației și, în acest context, Brigada Rutieră București le certe șoferilor să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor", informează Poliția Capitalei. 

Șoferii sunt sfătuiți ca vineri, între orele 12.00 – 17.00, să evite deplasarea pe Drumul Național 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje.

"Apelăm la sprijinul cetățenilor și le mulțumim acestora pentru înțelegerea acordată cu privire la acest eveniment de o importanță deosebită pentru România", arată sursa citată.

Kamala Harris ajunge vineri la Bucureşti, unde are programată o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis.

Cine este Kamala Harris, vicepreședintele SUA care va ajunge mâine în România

Mai este doar o zi până la vizita vicepreședintelui american în România. Kamala Harris vine în țara noastră pentru a transmite un mesaj de solidaritate cu aliații de pe flancul estic al NATO.

Harris este cunoscută drept unul dintre cei mai proeminenți politicieni de culoare de peste Ocean. A candidat pentru nominalizarea democrată la președinție la alegerile din 2020 și a atras atenția publicului național înainte de a-și încheia campania pe 3 decembrie 2019. Și-a anunțat candidatura pentru vice-președinție alături de candidatul Joe Biden la alegerile din 2020. 

Părinții Kamalei Harris, Shyamala Gopalan și Donald Harris, s-au despărțit când ea avea cinci ani. Crescute de mama lor, care nu s-a mai recăsătorit, Kamala şi Maya sunt extrem de apropiate. 

Este prima persoană de culoare care a ocupat funcția de procuror general al statului California

În facultate, s-a bazat foarte mult pe susținerea colegelor din organizația studențească. Kamala Harris face parte dintr-o organizație de acest tip care are peste 300.000 de membri. 

Kamala a absolvit facultatea de drept la Universitatea California și și-a început cariera la Biroul Procurorului districtual din Almeda. 

În 2003, ea a devenit procuror-şef în San Fancisco. În scurt timp a fost aleasă procuror-general al statului California, fiind prima femeie și prima persoană de culoare care a ocupat această funcție. 

În 2019 a intrat în cursa pentru președinție

Kamala a ales să îşi facă debutul în politică și a devenit astfel unul dintre politicienii în ascensiune din Partidul Democrat. În 2017, ea a devenit senator de California. 

În 2019, ea a intrat în cursa pentru președinția Statelor Unite. 

”Ca tânăr procuror, am intrat pentru prima oară în sala de judecată şi am spus cele patru cuvinte care îmi vor ghida munca de-o viață: Kamala Harris, pentru oameni”. 

Averea Kamalei Harris şi a soţului său, avocatul Douglas Emhoff, este estimată la 5,8 milioane de dolari. 

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close