Antena 3 CNN Actualitate Poliția și SRI în alertă, după mai multe mesaje de amenințare: "Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic"

Poliția și SRI în alertă, după mai multe mesaje de amenințare: "Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic"

Poliția Română și Serviciu Român de Informații sunt în alertă după ce mai multe mesaje de amenințare, care anunțau un atac asupra unui spital, au fost transmise prin email.

Poliția și SRI în alertă, după mai multe mesaje de amenințare: "Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic"
Sursa foto: hepta
de Mia Lungu    |    29 Iun 2022   •   11:19

UPDATE 12:00 - Potrivit surselor Antena 3, din primele verificări specifice ale Poliției Române și SRI, ar fi reieșit faptul că spitalul la care se face referire este situat în județul Cluj. Se verifică listele de vizitatori, pacienți, camere video, personal etc. Dacă există cea mai mică temere se va evacua.

Pe adresa de e-mail a Poliției Române, în această dimineață, o persoană a transmis de pe o adresă de e-mail cel puțin trei mesaje, care se repetă, având următorul conținut:

"Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic."

Poliția Română și SRI au demarat verificări specifice.

Mesajele au fost trimise pe adresa de petiții a Poliției Române, iar verificările au fost demarate imediat după primirea email-urilor.

În mesaj nu se specifică ce spital este vizat. De aceea, autoritățile verifică mai multe spitale dar și adresa IP de unde a fost trimis email-ul. Totodată, aceștia încearcă să afle dacă există un medic la vreun spital din Transilvania care ar putea să aibă legătură cu Ucraina.

Deocamdată nu se evacuează nicio clădire.

×
Subiecte în articol: SRI alerta amenintare Ucraina spital medic
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close