Antena 3 Actualitate Poliţia Teleorman: Nu se confirmă sesizările în cazul copilului de şapte ani care ar fi fost violat

Poliţia Teleorman: Nu se confirmă sesizările în cazul copilului de şapte ani care ar fi fost violat

de G.S.    |    09 Feb 2013   •   13:30
Poliţia Teleorman: Nu se confirmă sesizările în cazul copilului de şapte ani care ar fi fost violat
Sursa foto: Foto: Agerpres
Update 13:30 - Poliţia Teleorman a anunţat, sâmbătă, că nu se confirmă sesizările în cazul copilului de şapte ani care ar fi fost violat în toaleta internatului unei şcoli din Alexandria, precizând că medicii legişti au concluzionat că băiatul nu are leziuni specifice unei agresiuni sexuale.
   
Într-un comunicat de presă transmis sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Teleorman spun că au fost făcute cercetări la unitatea de învăţământ din Alexandria, în baza celor sesizate de tatăl copilului, care a reclamat că fiul său a fost violat în toaleta şcolii, şi că au fost audiate mai multe persoane.
   
De asemenea, copilul a fost supus unui examen medical la camera de gardă a spitalului din Alexandria, iar ulterior la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, medicii concluzionând că băiatul nu are leziuni specifice unei agresiuni sexuale.
   
Conform sursei citate, au fost ridicate înregistrările video ale camerelor de luat vederi din incinta şcolii şi din exteriorul clădirii, iar în urma vizionării acestora "nu au fost identificate persoane sau activităţi suspecte în intervalul orar în care s-ar fi putut produce fapta".
   
Poliţia Teleorman mai precizează că în acest caz vor fi continuate cercetările, iar copilul va fi supus şi unei expertize psihiatrice.

-----

Părinţii unui copil de şapte ani au reclamat la Poliţie că fiul lor a fost violat în toaleta internatului Şcolii Generale "Ştefan cel Mare" din Alexandria, poliţiştii şi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean declanşând o anchetă în acest caz,.
   
Primele date ale poliţiştilor arată că bunica băiatului a fost cea care a sesizat că nepotul său are probleme dupa ce acesta a revenit acasă de la şcoală, iar întrebat despre ce este vorba copilul a spus că a fost violat în toaleta internatului şcolii. Ulterior, femeia i-a anunţat pe părinţii băiatului, iar aceştia au mers la Poliţie, unde au depus o plângere, conform Mediafax.
   
"Avem o sesizare după ce copilul s-a plâns familiei că a fost violat de o persoană adultă în toaleta internatului şcolii. Poliţiştii au început verificările în incinta şcolii unde se reclamă că a avut loc infracţiunea, iar copilul a fost expertizat, dar medici legişti spun că deocamdată nu se pot pronunţa dacă a fost sau nu viol. Va urma o nouă investigaţie medicală, mai amănunţită şi o sa stabilim dacă a avut loc infracţiunea sau nu", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, comisar Adrian Ilicea.
   
Reprezentanţi ai Poliţiei Teleorman şi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean au mers la Şcoala Generală "Ştefan cel Mare" din Alexandria, iar cazul a fost anunţat şi Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close