Antena 3 CNN Actualitate Poliţia, unde e poliţia? Locuitorii unei comune din Teleorman sunt terorizaţi de hoţi, dar n-au unde să depună plângere

Poliţia, unde e poliţia? Locuitorii unei comune din Teleorman sunt terorizaţi de hoţi, dar n-au unde să depună plângere

Poliţia, unde e poliţia? Locuitorii unei comune din Teleorman sunt terorizaţi de hoţi, dar n-au unde să depună plângere
Sursa foto: Foto: Mediafax
25 Sep 2011   •   17:39

Locuitorii comunei Brătăşani din Teleorman sunt disperaţi din cauza hoţilor. Nici un localnic nu a scăpat fără să fie jefuit după ce toţi agenţii au fost daţi afară în urma unui scandal de mită.

În satul în care toţi poliţiştii au fost demişi pentru mită, hoţii au dat spart mai multe case. Oamenii au vrut să depună plângere la poliţie, dar n-au avut unde. Secţia e pustie şi are trei lacăte pe uşă. Localnicii stau acum cu teama în sân că hoţii vor veni iar să-i tâlhărească.

Deşi oamenii spun că de luni de zile n-a mai călcat un poliţist pe la secţia din sat, Inspectoratul Judeţean de Poliţie susţine că există un agent. "A fost detaşat un poliţist de la o comună învecinată", a declarat Adrian Iliecea, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman.

Pentru situaţia creată, de vină este şi decizia MAI de a restructura poliţia rurală.

În cazul comunei Brătăşani, reprezentanţii IPJ Teleorman susţin că vor aduce un poliţist care să stea în permanenţă la post.

 























×
Subiecte în articol: sat mita Politie Teleorman luare de mita
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close