Antena 3 Actualitate Politicianul care a spart topurile de râs în 2020

Politicianul care a spart topurile de râs în 2020

de Georgiana Adam    |    31 Dec 2020   •   18:15
Politicianul care a spart topurile de râs în 2020
Sursa foto: Hepta

Ştefan Ion, fost ministru al dezvoltării în guvernul Orban, supranumit de social-democrați "ministrul Grindă”, a fost protagonistul unor scene de umor involuntar în 2020.

Ştefan Ion, fost ministrul al dezvoltării în guvernul Orban, a gafat la fiecare apariţie publică. El şi-a câştigat supranumele de "Grindă", după ce a oferit o explicaţie halucinantă în cazul casei pe care şi-a construit-o şi unde constructorul a greşit o grindă şi a mai construit un etaj.

"Nu sunt băiat pretenţios, aşa. La mansardă nu cred că am urcat de două ori pe an, aşa a fost, a greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj”, spunea Ştefan Ion.

El a declarat atunci că s-a resemnat cu ideea că nu poate să dărâme casa, care în declaraţia de avere figurează cu o suprafaţă de 910 mp.

Cele mai amuzante momente din mandatul "ministrului Gridă” au fost prezentate în cadrul emisiunii "Decisiv" de la Antena 3. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close