Antena 3 CNN Actualitate Ce spune femeia dusă la Poliție fiindcă a pozat casa lui Iohannis

Ce spune femeia dusă la Poliție fiindcă a pozat casa lui Iohannis

Ce spune femeia dusă la Poliție fiindcă a pozat casa lui Iohannis
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    28 Ian 2016   •   20:58

O jurnalistă din Sibiu a fost dusă la secţia de Poliţie, pentru că, în timp ce era în trecere prin oraşul unde a lucrat, a pozat casa preşedintelui Klaus Iohannis.

Alla Tofan a scris despre această întâmplare pe pagina sa de socializare.

„Asa o situatie ..cand mergi pe strada si te iau jandarmii la secție ca ai facut o poza la casa lui iohannis. Iaca nu am știut ca din bani publici in romania se păzeste militărește o casa, aparent foarte simpla. Chiar au instalat si o ‪#‎butka‬ pentru jandarmi. Sa facă fiecare cu rândul! Romani, voi pentru asta plătiți bani? La secție nu au putut sa ma acuze cu nimic, nu i-am scuipat, nimic. Am fost civilizata! P.S. Nu este nici un semnal ca nu ai voie sa faci fotografii. Am întrebat o colega jurnalista de la Sibiu daca știau, mi-a spus ca e o lege scoasă sa protejeze intimitatea si SEcuritatea președintelui. La secție, tipul de la SPP mirosea a alcool. A plecat ‪#‎ceausescu‬ ..dar a lăsat ‪#‎securitatea‬ moștenire”.

 
Asa o situatie ..cand mergi pe strada si te iau jandarmii la secție ca ai facut o poza la casa lui iohannis. Iaca nu am ...

Posted by Alla Tofan on 26 Ianuarie 2016


Informațiile au fost prezentate, joi, la „100 de minute cu Alessandra Stoicescu”.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „100 de minute cu Alessandra Stoicescu”.

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close