Antena 3 CNN Actualitate Polițist amenințat cu toporul de un tată agresiv. Omul legii a fost nevoit să îl împuște pe bărbat

Polițist amenințat cu toporul de un tată agresiv. Omul legii a fost nevoit să îl împuște pe bărbat

Situație uluitoare în județul Dolj. Un polițist chemat să salveze o fată din mâinile tatălui agresiv a fost amenințat de bărbat cu un topor. Ca să se apere, omul legii l-a împușcat pe agresor în picior.

Polițist amenințat cu toporul de un tată agresiv. Omul legii a fost nevoit să îl împuște pe bărbat
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    15 Feb 2021   •   08:30

O minoră din comuna Braloștița a sunat la 112 unde a anunțat că este agresată de tatăl său. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din Filiași.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au aflat că, de fapt, familia este în carantină. Minora, în fața tatălui, nu a mai avut curajul să recunoască faptul că a fost agresată de tatăl său, însă, când acesta se întorcea cu spatele, fata le făcea semne disperate polițiștilor și încerca să le spună că a fost bătută și că îi este foarte teamă. 

Întrebările și insistentele unuia dintre polițiști l-au enervat pe tată. Acesta a ieșit din casă cu o secure, în timp ce îl amenința pe omul legii că îl omoară. Polițistul s-a văzut nevoit să scoată arma, cu care a tras două focuri de avertisment. Bărbatul însă nu s-a lăsat intimidat, dimpotrivă chiar, a devenit mai agresiv. Polițistul nu a avut altă alternativă în acel moment și, pentru a se apăra, l-a împușcat pe tată în picior. 

Individul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. 

Șocantă însă este măsura luată împotriva bărbatului. Acesta a fost pus sub control judiciar, pe motiv că la momentul respectiv era în carantină și că, dacă ar fi fost reținut, ar fi trebuit să i se asigure paza la spital.

Omul legii a fost însă anchetat, pentru a se stabili dacă arma din dotare a fost folosită legal, sau nu. 

×
Subiecte în articol: politist topor
Parteneri
Noi detalii despre crima de la Brăila. Polițiștii au bătut la poartă, apoi au plecat
x close