Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist beat criţă a lovit cu maşina doi oameni, iar apoi a fugit de la locul accidentului

Un poliţist beat criţă a lovit cu maşina doi oameni, iar apoi a fugit de la locul accidentului

Șeful de post din comuna suceveană Mușenița a ajuns în arest după ce s-a îmbătat și a dat cu mașina peste doi oameni, iar a apoi a plecat de la locul accidentului. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal.

Un poliţist beat criţă a lovit cu maşina doi oameni, iar apoi a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    Paul Ciurari    |    14 Dec 2020   •   20:15

 Paul Ciurari vine cu mai multe informații despre accidentul produs de şeful de post din comuna suceaveană Muşeniţa:

''Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 20 noiembrie, când șeful de post se plimba cu mașina prin localitate. A lovit doi pietoni, însă, în loc să oprească şi să vadă ce a făcut, a dat bir cu fugiţii, însă, victimele sale, nefiind rănite grav l-au recunoscut și au sunat la 112.

Polițiștii de la Rutieră care au venit să investigheze cazul, l-au urmărit pe șeful de post și l-au găsit acasă, însă șeful de post a negat că era el la volan, și a dat vina pe tatăl său, că ar fi condus. Polițiștii au recoltat probe biologice atât de la el, cât și de la tatăl său, iar în urma investigațiilor, s-a stabilit că, polițistul în cauză se afla la volan.

Astăzi, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pentru acesta și urmează ca mâine să se decidă dacă vor cere în instanță ca acesta să fie reținut pentru 30 de zile'', a transmis Paul Ciurari de la Suceava.

Din cercetările ulterioare, coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, a rezultat că agentul de poliție Bogdan Nica, de la Postul de Poliție Mușenița, fiind sub influența alcoolului, s-a urcat la volanul autoturismului proprietate, cu intenția de a se deplasa spre domiciliu, același cu sediul postului de poliție, iar cu aproximativ 250 de metri înainte de destinație a surprins și acroșat persoanele vătămate A.M. și A.V., pe care le-a accidentat și a părăsit locul accidentului. Din fericire, cele două persoane nu au fost rănite grav.

Agentul de poliție a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, respectiv părăsirea locului accidentului.

Luni, 14 decembrie, în urma continuării cercetărilor și a sosirii rezultatelor probelor toxicologice, agentul de poliție a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul poliției județene, potrivit monitorulsv.ro



 

×
Subiecte în articol: Suceava politist accident
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close