Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist celebru în online şi-a dat demisia şi a renunţat la pensie după 27 de ani de muncă

Un poliţist celebru în online şi-a dat demisia şi a renunţat la pensie după 27 de ani de muncă

Unul dintre cei mai cunoscuţi poliţişti, Viorel Teacă, şi-a dat demisia din Poliţia Română, după 27 de ani, şi a renunţat la pensia de serviciu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mai 2023   •   13:54

Viorel Teacă a anunțat în această dimineață, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, că și-a dat demisia din Poliția Română și a decis să renunțe la pensie.  Acesta şi-a motivat decizia prin faptul că vrea să petreacă mai mult timp cu familia lui.

"Am decis după 27 de ani, sa-mi dau demisia din Politia Română, sa renunț la pensie și sa-mi fac familia fericită toată viața mea! Vreau sa fiu fericit oameni buni și sa trăiesc în prezent.

P.S. Cat despre voi( societatea civila), va iubesc nespus odată ce am ales sa ma întorc în rândul vostru și sa redevin civil!

A fost o onoare sa lucrez în Poliţia Română și sa cunosc atâția polițiști minunați 

Norris, te iubește tati tău", a scris Viorel Teacă pe Facebook.

Citeşte şi: El este Bogdan, poliţistul care a salvat un copil de trei ani pe care l-a găsit în stare de inconștiență, în Cugir

Polițistul a postat, în luna februarie, tot pe rețele de socializare, un filmuleț care lăsa loc interpretărilor. În videoclipul „A fost o onoare să lucrez în Poliția Română! Vă Iubesc”, polițistul apărea cântând la pian.

Citeşte şi: O altfel de misiune pentru trei poliţişti din Hunedoara. Doi au ajutat şoferul unui TIR să repare pana, iar altul a dirijat traficul

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Viorel Teacă este cunoscut pentru rolul său în serialul "Oamenii legii", iar videoclipurile sale au adunat milioane de vizualizări pe TikTok.

Am decis după 27 de ani, sa-mi dau demisia din Politia Română, sa renunț la pensie și sa-mi fac familia fericită toată...

Publicată de Viorel Teaca pe Marţi, 16 mai 2023

×
Subiecte în articol: politisti Viorel Teacă demisie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close