Antena 3 CNN Actualitate Polițist din Constanța, arestat după ce a lovit un bărbat cu piciorul în cap până l-a băgat în comă

Polițist din Constanța, arestat după ce a lovit un bărbat cu piciorul în cap până l-a băgat în comă

Un ofiţer de poliţie din Constanța a fost reţinut după ce i-a aplicat mai multe lovituri cu piciorul în cap unui bărbat, victima fiind spitalizată în stare de comă. Incidentul s-a produs vineri, lângă un bar din oraș.

Polițist din Constanța, arestat după ce a lovit un bărbat cu piciorul în cap până l-a băgat în comă
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    08 Iun 2021   •   20:49

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a informat, marţi, că un ofiţer din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, de 26 de ani, cu gradul profesional de inspector de poliţie, a fost reţinut pentru vătămare corporală, procurorii formulând propunere de arestare preventivă faţă de acesta.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori incidentul s-a petrecut vineri, în jurul prânzului, în apropierea unui bar din Constanța pe care îl frecventau cei doi, iar victima a suferit un stop cardio-respirator, fiind resuscitată.

"Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, că la data de 04.06.2021, orele 13.15, inculpatul D.A. i-a aplicat persoanei vătămate, de sex masculin, în vârstă de 55 de ani, lovituri cu piciorul, la nivelul capului, ocazie cu care acesta a suferit mai multe leziuni.

În urma loviturilor victima necesită 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supravieţuirii (prognostic rezervat), viaţa i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiţii de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat);

Ținând cont de topografia leziunilor traumatice şi de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feţei şi mentonului cu hiperextensia capului", se arată într-un comunicat de presă transmis de procurori.

Conform sursei citate, inculpatul şi victima frecventau acelaşi bar din municipiul Constanţa, agresiunea producându-se în apropierea localului, fără a se stabili, până în acest moment procesual, motivaţia comiterii faptei.

×
Subiecte în articol: Constanța piciorul lovit arestat politist coma
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close