Antena 3 CNN Actualitate Poliţist din Arad, înjunghiat de un bărbat în stare de ebrietate (VIDEO)

Poliţist din Arad, înjunghiat de un bărbat în stare de ebrietate (VIDEO)

Poliţist din Arad, înjunghiat de un bărbat în stare de ebrietate (VIDEO)
Sursa foto: Un politist din Arad a fost injunghiat de un barbat
04 Mai 2010   •   16:23

Un bărbat din Sibiu este cercetat de poliţie pentru tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat pe poliţistul care a fost chemat pentru că bărbatul provocase un scandal, potrivit comunicatului de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), remis către Antena3.ro. Poliţistul, deşi a fost rănit, a reuşit imobilizarea şi reţinerea agresorului.

Luni noapte, în jurul orei 0.00, personalul de serviciul al CFR Arad a sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, faptul că într-un tren care urma să sosească în gara din Arad, se află un bărbat în stare de ebrietate care provoacă scandal. Astfel, pe peronul gării, la sosirea trenului, un agent de poliţie din cadrul Serviciului Regional de Transporturi Feroviare Arad a identificat persoana recalcitrantă şi i-a solicitat să coboare din tren.

Tot conform aceluiaşi document, bărbatul a devenit foarte violent şi l-a înjunghiat pe poliţist de trei lovituri cu un briceag, în zona gâtului şi în torace şi i-a provocat o plagă tăiată, dar şi distrugerea uniformei.

?Cu toate că a fost rănit, agentul de poliţie a reuşit să-l imobilizeze şi să-l reţină pe cel care l-a agresat. Ulterior, poliţistului i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean Arad şi nu a fost nevoie care acesta să fie internat, aşadarl va urma tratament la domiciuliu. În ceea ce priveşte suspectul, C. IOAN, de 54 ani, din judeţul Sibiu, a fost reţinut pe baza unui mandat de arestare de 30 de zile, pentru tentativă de omor?, explică pentru Antena3.ro Camelia Tuduce, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad.

Bărbatul de 54 de ani va fi prezentat marţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close