Antena 3 CNN Actualitate Poliţist din Dâmboviţa, atacat de un scandalagiu de 17 ani

Poliţist din Dâmboviţa, atacat de un scandalagiu de 17 ani

Poliţist din Dâmboviţa, atacat de un scandalagiu de 17 ani
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Ian 2011   •   13:53

Un poliţist din Dâmboviţa a rămas şocat miercuri seară, când s-a trezit blocat în trafic de o maşină plină cu oameni furioşi. Cel mai supărat dintre toţi era un băieţandru de 17 ani. Nici nu s-a dat bine jos din maşină că a şi sărit să-i bată pe doi tineri, pe care poliţistul îi ducea la secţie. Apoi a sărit cu pumnii şi pe poliţişti.

Se pare că băiatul de 17 ani a avut în cursul serii un scandal cu tinerii din maşina de poliţie şi cu încă un prieten de-al lor. Din cearta ce a urmat, el a ieşit cel mai şifonat.

Dornic de răzbunare, tânărul s-a dus acasă, şi-a adunat rudele şi a pornit în căutarea celor doi. Când i-a găsit, presupuşii agresori erau deja în maşina poliţistului, care îi ducea la secţie. Asta nu l-a împiedicat însă pe tânăr să încerce să-şi facă singur dreptate, cu pumnul. A fost la un pas să-l lovească şi pe agent, care încerca din greu să oprească bătaia.

Cu greu, poliţiştii au reuşit să calmeze spiritele. Nu numai ce doi tineri vor fi cercetaţi, ci şi adolescentul şi rudele sale.

Poliţiştii şi jandarmii au patrulat toată noaptea prin localitate, pentru a preveni un nou scandal.

 



×
Subiecte în articol: politist atacat Dambovita adolescent
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close