Antena 3 Actualitate Poliţist din Gorj, ţinta unor răzbunări misterioase. Cineva i-a incendiat maşina şi casa

Poliţist din Gorj, ţinta unor răzbunări misterioase. Cineva i-a incendiat maşina şi casa

de Antena3.ro    |    06 Oct 2011   •   16:19
Poliţist din Gorj, ţinta unor răzbunări misterioase. Cineva i-a incendiat maşina şi casa
Sursa foto: Foto: Intact Images

Casa unui poliţist din Gorj a luat foc azi-noapte. Coşmarul a inceput în urmă cu patru luni, când cineva i-a incendiat maşina. Speriaţi de cele întâmplate, poliţistul şi famila sa se tem pentru viaţa lor şi a copiilor.

Problemele poliţistului Aurel Leuştean a început pe 6 iunie, când cineva i-a incendiat maşina. După câteva zile, acesta era declarat respins la evaluarea făcută de o comisie din cadrul IPJ Gorj şi a fost mutat de la Poliţia Rutieră la un post din mediul rural. Acum, poliţistul susţine că răzbunarea a mers şi mai departe: cineva i-a incendiat casa aflată în construcţie.

Soţia lucrează şi ea tot la IPJ Gorj, la secţia de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii. Cei doi se tem acum pentru viaţa lor şi a copiilor.

Cei doi sunt nemulţumiţi că nici până acum colegii lor nu au găsit un indiciu care să-i ducă spre cel care şi-a făcut un scop din a se răzbuna pe ei. Aceştia cred că întreaga poveste este acoperită chiar de şefii lor, mai ales ca au fost şi ameninţaţi.

Deşi colegii lor i-au anunţat că vor continua cercetările, ei cred că nici de această dată nu se va găsi vreun indiciu.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close