Informaţii noi despre atacatorul poliţistului din Eforie

28 Ian 2021   •   15:50
Informaţii noi despre atacatorul poliţistului din Eforie Politia Romana/Facebook

Atacatorul care a înjunghiat un poliţist în Eforie a fost arestat preventiv. Individul îşi va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Bărbatul are dublă cetăţenie, iar autorităţile române nu exclud ca acesta să solicite mutarea procesului în Statele Unite.

Poliţiştii şi jandarmii au intervenit marţi, pe o stradă din Eforie Nord, la un scandal care a degenerat. Au fost trase focuri de armă, iar viața unui polițist a fost pusă în pericol după ce unul dintre scandalagii l-a înjunghiat în abdomen.

Un individ a refuzat să se legitimeze şi a atacat un poliţist cu un cuţit, apoi a fugit de la faţa locului.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani este stabilit în New York şi venise în vizită la mama lui. Acesta nu consumase alcool, însă autorităţile iau în calcul ca bărbatul să fi fost sub influenţa substanţelor interzise. 

Individul va fi supus unei expertize psihiatrice. Autorităţile vor să afle dacă avea sau nu discernământ în momentul atacului. Între timp, poliţistul rănit este acum internat în spital.

Agentul are nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale. 

Pentru faptele comise, agresorul riscă ani grei de închisoare. Rămâne însă de văzut dacă acesta îşi va executa pedeapsa în România sau în Statele Unite ale Americii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close