Antena 3 CNN Actualitate Un polițist de 29 de ani din Giurgiu s-a împușcat în cap cu arma din dotare

Un polițist de 29 de ani din Giurgiu s-a împușcat în cap cu arma din dotare

Ajutorul şefului de post din Găiseni, Județul Giurgiu, a fost găsit decedat, joi, în autoturismul personal. Acesta se afla în afara orelor de program, la ieșire din satul Căscioarele, spre autostrada A1. Tânărul era împușcat în zona capului, cu armamentul din dotare.

Un polițist de 29 de ani din Giurgiu s-a împușcat în cap cu arma din dotare
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    26 Noi 2020   •   16:30

Agentul de poliție, în vârstă de 29 de ani, a fost încadrat în MAI în anul 2017, din sursă externă. Se pare că acesta se afla în procedură de divorț și avea drept de port permanent al armamentului, relatează presa locală.

Autorităţile au informat că Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu a fost sesizat prin 112, de catre un bărbat, cu privire la faptul că la ieșirea din localitatea Căscioarele, comuna Găiseni, într-o mașină, se află o persoană plină de sânge.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Bolintin care au constatat că ,pe drumul comunal 187, la ieşirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, a fost identificat un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul capului. În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu

Potrivit IPJ Giurgiu, din punct de vedere psihologic, poliţistul a fost evaluat ultima dată pe 26 iulie 2017.

La fața locului s-a deplasat o echipă condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs fapta.

 

×
Subiecte în articol: politist mort impuscat in cap
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close