Antena 3 CNN Actualitate Motivul pentru care polițistul găsit împușcat în Iași a decis să își ia viața

Motivul pentru care polițistul găsit împușcat în Iași a decis să își ia viața

O decepție în dragoste l-ar fi împins pe polițistul din Botoșani să-și ia viața! Sinuciderea este prima ipoteză pe care o iau în calcul anchetatorii! Tânărul agent care a fost găsit mort, ieri, într-un parc din Iași, s-a împușcat în cap cu pistolul furat din biroul șefului său.

Motivul pentru care polițistul găsit împușcat în Iași a decis să își ia viața
Sursa foto: bzi.ro
de Laura Dinu    |    15 Mar 2022   •   09:03

Vă avertizăm, urmează informații care vă pot afecta emoțional! 

Era noapte când tânărul de 24 de ani a pornit spre parcul Copou. Anchetatorii spun că a stat pe o bancă până spre dimineață. La ora șase, după ce a fumat o țigară, a decis să-și ia viața. S-a împuscat în cap. O femeie l-a găsit fără suflare și a sunat la 112. Era însă prea târziu. 

”Acesta prezenta o urmă de împușcare în zona parietal-occipitală, dreapta, în apropierea mâinii drepte, identificându-se un pistol tip Beretta”, a declarat Mihaela Apostol, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.

”Leziunile erau incompatibile cu supraviețuirea, nu făceau utilă resuscitarea, din păcate s-a declarat decesul”, a declarat și Diana Cimpoeșu, coordonator UPU- SMURD

Tânărul lucra la IPJ Botoșani de la începutul anului. Era ajutorul șefului de post din localitatea Leorda. Pistolul cu care s-a împușcat nu îi aparținea. Îl furase din post.

Agentul nu avea drept de armă. La Iași, a venit cu mașina de poliție. Autospeciala a fost găsită parcată la câțiva kilometri de parcul Copou.

Anchetatorii încearcă acum să afle ce l-a determinat să recurgă la gestul extrem. Iau în calcul și ipoteza unei decepții în dragoste. Tânărul ar fi venit în Iași la iubita sa.

De altfel, agentul de poliție avea o poveste de viață tristă. A fost abandonat de părinți. 

”Am aflat ca era crescut de o asistentă maternală, poate avea o traumă din copilărie, nu se știe. Dacă o fost de serviciu va dați seama avea cheile de la postul de politie, se face ancheta”, povestește primarul Leorda Dulgheru Ștefan 

Șeful postului de poliție este și el anchetat pentru că nu a respectat procedurile. Potrivit regulamentului, era obligat să țină pistolul și cartușele, acasă, în cutii metalice, dar în realitate, le ținea în sediul postului de poliție, într-un fișet, încuiat cu o cheie. 

 

×
Subiecte în articol: politist Iași
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close