Antena 3 CNN Actualitate Poliţist împuşcat mortal de către un coleg, la o vânătoare de mistreţi

Poliţist împuşcat mortal de către un coleg, la o vânătoare de mistreţi

Poliţist împuşcat mortal de către un coleg, la o vânătoare de mistreţi
Sursa foto: Foto: notasenlanevera.com
28 Dec 2013   •   15:00

Un poliţist în vârstă de 43 de ani, din Brăila, a fost împuşcat mortal, sâmbătă, de către un alt agent, în timpul unei partide de vânătoare autorizate, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila, Jenel Şogor, precizând că a fost vorba despre un accident, informează Mediafax.
   
Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc în jurul orei 10.30, la o vânătoare autorizată de mistreţi, organizată pe fondul de vânătoare din comuna Măxineni.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila a precizat că la partida de vânătoare au participat 24 de persoane, membri ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Brăila.
   
El a afirmat că în timpul partidei  un vânător în vârstă de 36 de ani a împuşcat în cap, accidental, un alt vânător, în vârstă de 43 de ani, care a murit pe loc.

Jenel Şogor a mai spus că ambii vânători sunt poliţişti la Biroul Arme şi Explozivi din cadrul Poliţiei Judeţene Brăila, iar bărbatul împuşcat era agent-şef la acest serviciu, cei doi fiind membri ai AJVPS şi aflându-se în timpul liber.

Conform sursei citate, în acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă, ancheta fiind coordonată de un procuror criminalist.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila a precizat că bărbatul împuşcat lucra în Poliţie din anul 1995.


×
Subiecte în articol: Brăila
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close