Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist a rămas încarcerat în autospeciala de Poliţie, după un grav accident, în timpul unei misiuni, în Mehedinţi

Un poliţist a rămas încarcerat în autospeciala de Poliţie, după un grav accident, în timpul unei misiuni, în Mehedinţi

Un poliţist a ajuns în stare gravă la spital, astăzi, în urma unui accident produs pe Dealul Balota, în judeţul Mehedinţi.

Un poliţist a rămas încarcerat în autospeciala de Poliţie, după un grav accident, în timpul unei misiuni, în Mehedinţi
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Adriana Drăghici    |    16 Noi 2022   •   11:37

 Agentul se afla în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, atunci când a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de o altă maşină.

Impactul frontal s-a produs între autospeciala de Poliţie, care aparţine IPJ Mehedinţi, şi un autoturism care circula dinspre Drobeta-Turnu Severin.

Potrivit primelor informaţii, poliţistul se afla în misiune şi avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, însă nu ar fi avut vizibilitate în momentul în care a pătruns pe contrasens.

Impactul a fost atât de puternic încât autospeciala de Poliţie a fost distrustă în totalitate, iar poliţistul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, SMURD, Ambulanţă şi Poliţie.

Pompierii de la Descarcerare au intervenit şi l-au scos pe poliţist din maşină, acesta fiind ulterior predat unui echipaj medical care l-a transportat la spital.

Tot la spital a ajuns şi şoferul celeilalte maşini.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

×
Subiecte în articol: mehedinti
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close