Antena 3 CNN Actualitate Polițist local din Constanța, amendat de un polițist rutier după ce a prins un șofer beat

Polițist local din Constanța, amendat de un polițist rutier după ce a prins un șofer beat

Un polițist local și-a chemat în sprijin colegul de la Poliția Rutieră pentru a rezolva cazul unor persoane care nu aveau declarații asupra lor.

Polițist local din Constanța, amendat de un polițist rutier după ce a prins un șofer beat
Sursa foto: Hepta
03 Apr 2020   •   18:29

Polițitstul local din Constanța a oprit o mașină în care erau mai multe persoane și le-a cerut declarațiile pe proprie răspundere, însă niciunul nu avea.

Șoferul mirosea a alcool, așa că polițistul local a chemat un echipaj de la Poliția Rutieră.

Venit la fața locului, polițistul rutier l-a testat pe șofer cu etilotestul și a constatat că a băut. A început să completeze procesul verbal și i-a cerut polițistului local buletinul, pentru a completa datele sale în actul constatator, însă acesta a refuzat.

În acel moment, polițistul de la rutieră și-a amendat colegul de la locală cu suma de 500 de lei pentru refuzul de a se legitima.

„La data de 31 martie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a fost sesizat de către reprezentanții Poliției Locale Constanța cu privire la faptul că un polițist local a fost sancționat de către un polițist rutier. La aceeași dată, conducerea I.P.J. Constanța a dispus activități de cercetare prealabilă în vederea stabilirii existenței sau inexistenței vreunei abateri disciplinare a polițistului în cauză”, au transmis, vineri, reprezentanții IPJ Constanța.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: politist local Poliţia Rutieră
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close