Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist local din Mangalia, cunoscut cameraman de nunţi, a murit de COVID-19

Un poliţist local din Mangalia, cunoscut cameraman de nunţi, a murit de COVID-19

Un cunoscut poliţist local din Mangalia, care în timpul liber filma şi evenimente private, a fost răpus de virusul Sars-Cov-2. Moartea bărbatului a venit ca un şoc pentru locuitori care-l ştiau pe poliţist de mai bine de 15 ani. El era şi opţiunea numărul unu pentru filmări atunci când cuplurile pregăteau nunţi sau botezuri.

Un poliţist local din Mangalia, cunoscut cameraman de nunţi, a murit de COVID-19
Sursa foto: foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    02 Ian 2021   •   21:20

Liviu Daciu era poliţist local în Mangalia de mai bine de 15 ani. Într-un oraş mic, numele său era cunoscut mai de toată lumea, mai ales că intervenise şi aplanase nenumărate scandaluri izbucnite între clanurile locale.

Liviu Daciu era cunoscut şi pentru ceea ce făcea în timpul liber. Era cameraman de nunţi şi botezuri. Unul cu mult talent chiar, întrucât ajunsese să câştige mai mult din evenimente decât din slujba de la primărie. Dar îi plăcea şi uniforma, motiv pentru care şi-a păstrat ambele joburi.

Vestea morţii sale a venit ca un trăznet peste întreaga comunitate. Liviu Daciu a fost diagnosticat cu COVID înainte de anul nou. Boala, la el, a avut o evoluţie rapidă şi, în câteva zile, poliţistul local a ajuns în stare foarte gravă, apoi a decedat, notează jurnaliştii de la focuspress.ro.

Avea o familie frumoasă şi era respectat în comunitate. Chiar dacă nu avea o vârstă înaintată, boala i-a fost fatală.

 

×
Subiecte în articol: mangalia
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close