Antena 3 CNN Actualitate Politist muşcat de un bolnav HIV - Bărbatul nu purta mască și de aici a început circul

Politist muşcat de un bolnav HIV - Bărbatul nu purta mască și de aici a început circul

Poliţiştii au fost chemaţi să intervină într-un tren din Constanţa pentru că un călător, care nu purta masca de protecţie şi nu avea bilet, a devenit recalcitrant. Ulterior, s-a descoperit că individul a fost eliberat chiar astăzi din penitenciar şi este infectat cu virusul HIV.

Politist muşcat de un bolnav HIV - Bărbatul nu purta mască și de aici a început circul
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    11 Oct 2020   •   20:00

 „La vederea poliţiştilor a refuzat să îşi decline identitatea, a început să se manifeste recalcitrant şi faţă de pasageri, fapt pentru care, s-a luat măsura conducerii la postul de poliţie.”, a precizat pentru Antena 3, Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

Individul a devenit violent când a fost imobilizat de poliţişti

„În momentul în care a fost încătuşat de poliţişti, bărbatul a încercat să îi lovescă, iar pe unul dintre colegii mei l-a muşcat de antebraţul stâng.” a mai precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

Ulterior, s-a descoperit că agresorul este infectat cu virusul HIV şi a fost eliberat din Penitenciarul Poarta Albă, duminică, 11 octombrie, 2020.

Poliţistul agresat se află în stare bună şi este testat de medici pentru a se vedea dacă în urma acestui incident a contractat sau nu virusul HIV de la agresor.

 

 

×
Subiecte în articol: accident în Constanţa
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close