Antena 3 CNN Actualitate Un polițist de 55 de ani, din Neamț, a murit bolnav de COVID

Un polițist de 55 de ani, din Neamț, a murit bolnav de COVID

Un polițist în vârstă de de 55 de ani, bolnav de COVID-19, a murit miercuri dimineața la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.

Un polițist de 55 de ani, din Neamț, a murit bolnav de COVID
de Georgiana Adam    |    17 Mar 2021   •   14:05

Agentul șef de poliție lupta cu boala de la începutul lunii martie, spun colegii de la IPJ Neamţ.

Poliţistul lucra la Secția de Poliție Rurală Săbăoani, fiind șef al Postului de Poliție Gherăiești din anul 2014.

"Inspectoratul de Poliție Județean Neamț deplânge stingerea fulgerătoare din viață a colegului nostru, agent șef de poliție Croitoriu Benoni, care la 55 de ani a pierdut lupta cu noul coronavirus.

În această dimineață, polițistul s-a stins la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, după o luptă acerbă pentru viaţă, pornită de la începutul lunii martie. 

Agentul de poliție Croitoriu Benoni își desfășura activitatea în cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, fiind șef al Postului de Poliție Gherăiești din anul 2014. 

Pe această cale aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită", transmite Poliţia Neamţ.
 

×
Subiecte în articol: politist Neamţ COVID-19 mort
Parteneri
Avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii!
x close