Antena 3 CNN Actualitate Polițist oprit cu focuri de armă. Colegii săi au fost șocați de gestul bărbatului. Marian Godină: Mi-e rușine...

Polițist oprit cu focuri de armă. Colegii săi au fost șocați de gestul bărbatului. Marian Godină: Mi-e rușine...

Polițist oprit cu focuri de armă. Colegii săi au fost șocați de gestul bărbatului. Marian Godină: Mi-e rușine...
30 Oct 2016   •   21:16

12 focuri de armă au fost nevoiți să tragă polițiștii din Vâlcea pentru ca un coleg de-al lor să oprească mașina.

Poliţistul se află la volanul unei maşini în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar în momentul în care poliţiştii rutieri au observat că se deplasează pe contrasens, i-au făcut semn să oprească.

În loc să oprească, acesta şi-a continuat drumul, iar colegii săi au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă în aer şi înspre maşină, în cele din urmă reuşind să-l oprească.

Şoferul a refuzat să facă testul cu alcooltest, iar în cele din urmă a fost de acord să-i fie recoltate probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei, conform voceavalcii.ro.

De asemenea, acesta a făcut un scandal imens după ce a fost oprit cu focuri de armă de oamenii legii.

”Mi-ar plăcea să pot veni cu argumente şi să îi iau apărarea, dar oricât m-aş strădui nu pot simți decât ruşine şi revoltă că un astfel de om e coleg cu atât de mulți polițişti care îşi fac treaba exemplar şi care fac cinste acestei meserii. Din cauza câte unui astfel de exemplar suntem băgați toți în aceeaşi oală.
Măcar mă pot mândri cu colegii care şi-au făcut treaba fără să țină cont că au de cercetat un coleg. Nici nu ştiu dacă îl pot numi coleg...” a reacționat și Marian Godină pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Valcea politist focuri de arma
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close