Antena 3 CNN Actualitate El este polițistul din Pitești care a fost băgat în comă de un tânăr de 20 de ani, după ce i-ar fi atras atenția că a spart o sticlă pe stradă

El este polițistul din Pitești care a fost băgat în comă de un tânăr de 20 de ani, după ce i-ar fi atras atenția că a spart o sticlă pe stradă

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un polițist din Pitești a ajuns în comă, după ce un tânăr de 20 de ani l-a lovit puternic. Adolescentul a fost deranjat de faptul că agentul i-ar fi atras atenția că a spart o sticlă pe stradă.

El este polițistul din Pitești care a fost băgat în comă de un tânăr de 20 de ani, după ce i-ar fi atras atenția că a spart o sticlă pe stradă
Sursa foto: Facebook/ Savaste Condorus
de Georgiana Adam    |    05 Noi 2023   •   18:24

Polițistul în vârstă de 55 de ani era în timpul programului de lucru în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când a observat comportamentul agresiv al unui tânăr, în centrul Piteștiului. Acesta a mers la el să-i atragă atenția că a spart o sticlă, moment în care, fiind în stare de ebrietate, tânărul l-a lovit puternic în zona feței. 

Agentul s-a prăbușit pe asfalt și s-a lovit grav în zona capului. Acesta a fost transportat de urgență la spital și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Citește și: Momentul în care un copil de un an a fost strivit de mașina poliției, în Brăila | ”Din toți copiii, l-a luat pe copilul meu”

Polițistul se află în stare gravă la spital

Medicii sunt rezervați cu privire la starea de sănătate a acestuia. 

Tânărul a fost audiat de polițiști, însă nu a fost emis un mandat de arestare pe numele acestuia.

”În seara de 4 noiembrie 2023, unul dintre polițiștii locali piteșteni, în timp ce își făcea datoria, a fost victima unei agresiuni grave și este în comă de peste 12 ore!

Aseară, în jurul orei 21:45, C.S. în vârstă de 55 de ani, polițist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă, în dreptul Colegiului Național "I.C.Brătianu".

Polițistul i-a atras atenția asupra comportamentului – act de vandalism în pațiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moșoaia, l-a lovit în zona feței, prin surprindere. În urma loviturii, polițistul local a căzut și a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconștient.

C. S. este în operație craniană, iar pronosticul este rezervat.

Autorul este reținut și s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ultraj.

Această situație este de neimaginat și ne aduce aminte de curajul de care dau dovadă zi de zi cei care asigură ordinea și siguranța în comunitatea noastră.

În acest moment dificil, sperăm la recuperarea rapidă a polițistului local și suntem alături de familia sa.

Ne exprimăm respectul pentru toți cei care servesc comunitatea noastră și vă îndemnăm să le arătați sprijinul și recunoștința pe care o merită”, este comunicatul transmis de Poliția Locală Pitești.

×
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close