Antena 3 CNN Actualitate Polițistul care a ucis-o pe Raisa a scăpat de orice fel de interdicție: ”Poate face orice își dorește!”

Polițistul care a ucis-o pe Raisa a scăpat de orice fel de interdicție: ”Poate face orice își dorește!”

Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni a scăpat complet de controlul judiciar, ceea ce înseamnă că poate conduce și poate părăsi țara fără nicio problemă. Avocatul familiei, Adrian Cuculis, a explicat situația la Antena 3.

Polițistul care a ucis-o pe Raisa a scăpat de orice fel de interdicție: ”Poate face orice își dorește!”
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    06 Apr 2022   •   15:02

”Și eu am rămas surprins când am văzut această decizie. Da, magistrații au hotărât, pentru că ne aducem aminte că undeva pe 15, luna trecută, Popescu s-a prezentat pentru audieri. Acele audieri vizau în principal prelungirea controlului judiciar. Parchetul a luat decizia de prelungire a controlului judiciar, doar că polițistul a contestat măsura și chiar pe 18 luna trecută se pare că a obținut în mod definitiv o hotărâre prin care acel control judiciar prin care îi era interzis să conducă orice fel de autovehicul, a fost ridicată inclusiv această măsură. 

Din punctul meu de vedere acest lucru este inexplicabil în condițiile în care este în cercetare penală, sunt dovedite toate faptele respective și acum vedem această decizie a magistraților”, a declarat Adrian Cuculis

”Să îi permiți unei persoane care este în cercetare penală să conducă.. practic el se poate urca din data de 18, de când a rămas decizia definitivă, la volanul oricărei mașini. Este o chestiune care deschide poarta periculoasă, pentru orice fel de altă persoană care poate are o măsură identică și care poate să o conteste în instanță și să vină cu această decizie a Judecătoriei Sectorului 1 pentru că acolo a fost contestată această măsură a controlului judiciar. 

Sigur că procurorului îi rămân în continuare alte pârghii însă din punct de vedere al bunei administrării a justiției nu îmi explic cum a putut fi luată această decizie. 

Practic, polițistul Popescu nu mai are niciun fel de interdicție, poate să facă orice își dorește, nu mai trebuie să meargă și să semneze acel control judiciar. Decizia este una definitivă și am aflat-o astăzi absolut întâmplător”, a mai povestit el. 

×
Subiecte în articol: politist Raisa Adrian Cuculis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close