Antena 3 CNN Actualitate Poliţist rănit după ce a intrat cu maşina M.A.I într-un stâlp, pe Calea Dudeşti din Capitală

Poliţist rănit după ce a intrat cu maşina M.A.I într-un stâlp, pe Calea Dudeşti din Capitală

O autospecială a Ministerului Afacerilor de Interne (M.A.I) a fost implicată, marţi, într-un accident rutier, pe Calea Dudeşti din Capitală. Poliţistul care se afla la volan a fost rănit şi a fost transportat la spital.

Poliţist rănit după ce a intrat cu maşina M.A.I într-un stâlp, pe Calea Dudeşti din Capitală
Sursa foto: Antena 3
de Raluca Bîrcă    |    21 Iun 2022   •   10:31

În urma incidentului, circulația tramvaielor de pe Calea Dudești a fost restricționată.

"Accidentul rutier a avut loc în Sectorul 3, pe Calea Dudeşti, între două autoturisme. Vorbim de o autospecială care aparţine Ministerului Afacerilor Interne. Din informaţiile pe care le avem până la acest moment, poliţiştii se aflau în misiune. Şoferul a suferit răni uşoare şi este deja la spital pentru a i se acorda îngriiri medicale.

Martorii povestesc că maşina de Poliţie a Ministerului Afacerilor Interne se deplasa pe Calea Dudeşti şi era într-o misiune specială, avea semnalele acustice şi vizuale aprinse, iar de pe strada adiacentă a ieşit un alt autoturism, care, în momentul în care a făcut stânga, nu s-a asigurat. Nu ştim încă ce misiune aveau poliţilstii care se aflau în această autospecială a M.A.I., încotro se deplasau şi dacă această misiune a fost preluată de alţi colegi, cert este că, în acest caz, cel mai probabil se fac cercetări şi vom vedea dacă vorbi,m de un dosar penal sau nu, dacă celălalt şofer a fost testat cu etilotestul sau nu" a prezentat Raluca Bîrcă, reporter Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: accident Calea Dudeşti maşină M.A.I
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close