Antena 3 CNN Actualitate Polițist din Timiș, acuzat de înșelăciune după ce a furat bani de la o bătrână care îl găzduia

Polițist din Timiș, acuzat de înșelăciune după ce a furat bani de la o bătrână care îl găzduia

Un polițist din localitatea Remetea Mare județul Timiș este acuzat de o femeie de 70 de ani de înșelăciune. Femeia spune că, după ce l-ar fi primit în casă pe agent și pe familia acestuia, acesta i-ar fi golit cardurile și i-a vândut terenurile.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Oct 2023   •   19:55

Calvarul bătrânei a început în 2015 atunci când și-a deschis porțile casei pentru un polițist din Mehedinți, repartizat la postul din Remetea Mare. Pentru că se temea de singurătate, femeia a decis să-l lase să folosească două camere și să încheie  un contract de întreținere. 

La un moment dat, polițistul a început să o însoțească la diferite tranzacții cu terenurile aflate în proprietatea ei. Deși a vândut unele, chiar și de sute de mii de euro, conturile femeii erau mereu goale. Ba mai mult, nici de pensie nu se poate bucura. 

Avocații femeii au dovedit cu acte că polițistul a cumpărat cu cardul femeii bijuterii, combustibil și chiar și-ar fi plătit ratele la bancă. Apropiații femeii susțin că ar fi avertizat-o că polițistul doar profită de naivitatea ei. 

Agentul de poliție din Remetea Mare se apără și spune că acuzațiile sunt nefondate și susține că nepotul bătrânei ar vrea averea acesteia. 

Declarația de avere a polițistului scoate la iveală sumele uriașe din conturile personale, dar și mai multe terenuri dobândite prin cumpărare. În schimb, acesta susține că singurul său venit este încasat de la Poliția Română. 

×
Subiecte în articol: politist Timis IPJ Timiș Remetea Mare
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close