Antena 3 CNN Actualitate El este Ionuț, polițistul care a acționat imediat când o femeie a intrat în stop cardiorespirator în timpul examenului auto: ”Eu sunt soțul! Vă mulțumesc din suflet!”

El este Ionuț, polițistul care a acționat imediat când o femeie a intrat în stop cardiorespirator în timpul examenului auto: ”Eu sunt soțul! Vă mulțumesc din suflet!”

Polițistul a observat că femeia este agitată și anxioasă și a încercat să o calmeze. La doar două minute, acesteia i s-a făcut rău și a căzut cu capul pe volan.

El este Ionuț, polițistul care a acționat imediat când o femeie a intrat în stop cardiorespirator în timpul examenului auto: ”Eu sunt soțul! Vă mulțumesc din suflet!”
Sursa foto: Poliția Romana / Facebook
de Laura Dinu    |    12 Oct 2023   •   15:31

”Ionuț era în timpul procesului de examinare, la traseu, iar, la volan, urma să se urce o femeie de 45 de ani. A observat că are o anumită stare de agitație, dar s-a gândit că are emoții. A încercat să o calmeze. 

- Vom porni pe traseu. Vă rog să fiți calmă. Îmi spuneți dumneavoastră când putem pleca. 

După doar 2 minute de la începutul probei, femeii i s-a făcut rău și a căzut cu capul pe volan. Imediat, Ionuț a călcat frâna de urgență și a apăsat pe avarii. 

- Sună la 112 să trimită repede o salvare. Indică-le strada… la numărul…, i-a spus Ionuț celuilalt candidat care se afla pe bancheta din spate.  

I-a luat pulsul femeii și și-a dat seama că aceasta era în stop cardio respirator. Colegul nostru a coborât victima de la volan și a început să îi aplice procedeul de resuscitare. Lângă Ionuț a sosit un bărbat. 

- Ajut și eu, a spus acesta așezându-se lângă victimă. 

Așa i-a găsit echipajul medical pe cei doi bărbați. 

- Cum este? 

- E în viață, pulsul și-a revenit, a răspuns bărbatul care l-a ajutat pe Ionuț.  

Apoi s-a întors către acesta: 

- Eu sunt soțul. Vă mulțumesc frumos! 

Cadrele medicale sosite au acordat primul ajutor femeii și au transportat-o la spital. 

Aseară, Ionuț a primit un telefon. Era soțul victimei.  

-Vreau să vă mulțumesc din suflet! Soția mea este bine și am fost informat că își va reveni complet! 

Și noi te felicităm, Ionuț! O intervenție promptă și decisivă, care a salvat o viață! 

Ionuț este angajat al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor CLUJ”, au scris reprezentanții Poliției Române pe o rețea socială. 

Publicată de Poliția Română pe Miercuri, 11 octombrie 2023

×
Subiecte în articol: examen auto
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close