Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist rutier din Zalău a condus beat în Baia Mare, a trecut pe roşu, a făcut accident şi a fugit

Un poliţist rutier din Zalău a condus beat în Baia Mare, a trecut pe roşu, a făcut accident şi a fugit

Filip Ioan, un poliţist rutier din Zalău, judeţul Sălaj, a condus beat în Baia Mare, a trecut pe roşu, a făcut un accident soldat cu două victime şi apoi a fugit de la locul accidentului.

Un poliţist rutier din Zalău a condus beat în Baia Mare, a trecut pe roşu, a făcut accident şi a fugit
de Vasile Dale    |    31 Ian 2021   •   22:08

Cunoscut ca un poliţist incoruptibil, poliţistul rutier din Zalău a făcut-o lată în municipiul Baia Mare.

Tocmai cel care trebuia să prevină astfel de evenimente, Filip Ioan a făcut de rușine haina de polițist prin tot ce a făcut. Polițistul a condus beat, a trecut pe culoare roșie a semaforului, a provocat un accident cu două victime pe care le-a abandonat și a fugit de la locul accidentului ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Fără nicio remușcare.

Colegii lui de la Poliția Rutieră Baia Mare l-au prins într-o scară de bloc, iar polițistul fugar a fost depistat cu alcool în aerul expirat. Etilotestul a indicat 0,24 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistul rutier Filip Ioan a condus beat si a facut accident in Baia Mare

IPJ Sălaj este obligat în această situație să-l pună la dispoziția unității, adică Filip Ioan nu va mai putea lucra cu publicul.

"Am fost informat telefonic de colegii de la IPJ Maramureș despre faptul că polițistul la care faceți referire a fost implicat într-un eveniment rutier pe raza municipiului Baia Mare. Cercetările continuă în cadrul Biroului Rutier Baia Mare, urmând ca după ce vor fi finalizate cercetările să dispun măsurile legale, inclusiv cele disciplinare, dacă se constată vinovăția agentului", ne-a declarat inspectorul-șef al IPJ Sălaj, Marius Stupar.

×
Subiecte în articol: Zalau accident Baia Mare politist
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close