Antena 3 Actualitate Patru bărbați au sechestrat și umilit un polițist care îi făcuse propuneri indecente prietenei unuia dintre ei

Patru bărbați au sechestrat și umilit un polițist care îi făcuse propuneri indecente prietenei unuia dintre ei

de Laura Dinu    |    28 Sep 2021   •   15:04
Patru bărbați au sechestrat și umilit un polițist care îi făcuse propuneri indecente prietenei unuia dintre ei
Sursa foto: hepta

Caz șocant în Oradea. Patru indivizi au sechestrat și umilit un polițist care îi făcuse propuneri indecente prietenei unuia dintre ei.

Totul s-a petrecut acum doi ani, când un tânăr a găsit în telefonul iubitei, care între timp i-a devenit soție, mai multe discuții cu polițistul. 

În unele dintre acestea, agentul îi făcea propuneri indecente, dar îi trimitea și fotografii și filmulețe cu tentă sexuală.

Furios, bărbatul a decis să lămurească problema, așa că l-a sunat pe polițist, cerându-i să se întâlnească, să stea puțin de vorbă. Tânărul și-a luat însă cu el alți trei prieteni, iar în momentul în care omul legii a ajuns la întâlnire, au urcat cu toții în mașina bărbatului, fiecare a scos câte o armă, precum o sabie, un cuțit, respectiv o bâtă de baseball, pentru a-l intimida pe polițist. 

Cei patru au pornit apoi spre casa bărbatului orbit de gelozie unde l-au obligat pe omul legii să îngenuncheze și să își ceară scuze de la tânără. Mai mult decât atât, acesta a fost pus să își sune propria iubită și își mărturisească infidelitatea. 

Cei patru au ajuns în fața judecătorilor pentru lipsire de libertate, iar orădeanul care a pus la cale răzbunarea a fost judecat și pentru șantaj. Restul bărbaților, care l-au ajutat pe acesta, și-au recunoscut faptele și au fost judecați după procedura simplificată. 

Cu toate acestea, au fost condamnați la câte doi ani de închisoare cu suspendare. Asta în timp ce iubitul fetei a primit doar 11 luni de închisoare cu suspendare, asta pentru că magistrații au ajuns la concluzia că bărbatul ar fi fost provocat de polițist prin mesajele și atitudinea pe care acesta a avut-o față de iubita lui. 

Bărbatul este însă tot nemulțumit de faptul că a fost condamnat și a făcut recurs, iar în momentul de față se judecă la Curtea de Apel din Oradea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close