Antena 3 CNN Actualitate Parchet: Poliţistul de la Secţia 9 a fost înjunghiat cu un cuţit de bucătărie, fără motiv. Agresorul a transmis live incidentul

Parchet: Poliţistul de la Secţia 9 a fost înjunghiat cu un cuţit de bucătărie, fără motiv. Agresorul a transmis live incidentul

Procurorii susţin că poliţistul de la Secţia 9 a fost înjunghiat de către un bărbat cu un cuţit de bucătărie având o lamă de 20 cm, fără ca agresorul să aibă un motiv şi fără vreo avertizare prealabilă.

Parchet: Poliţistul de la Secţia 9 a fost înjunghiat cu un cuţit de bucătărie, fără motiv. Agresorul a transmis live incidentul
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    02 Apr 2021   •   18:09

Agresorul, un tânăr de 28 de ani, din judeţul Ilfov, a fost reţinut pentru 24 de ore de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 şi va fi dus în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de ultraj.

"La data de 1 aprilie 2021, în jurul orei 23,40, inculpatul a intrat în curtea Secţiei 9 Poliţie, situată în municipiul Bucureşti, Şoseaua Pantelimon, nr. 290, sector 2, şi, cu un cuţit de bucătărie cu lama de aproximativ 20 de cm, mâner de 12 cm, fără niciun motiv şi fără vreo avertizare prealabilă, a înjunghiat persoana vătămată

Poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor serviciu, care purta uniforma de poliţist, în piciorul stâng, zona coapsei, cauzându-i leziuni traumatice (o plagă tăiată 2/1 cm la nivelul coapsei stângi, 1/3 distală pe faţa laterală) ce necesită un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Individul a transmis live incidentul.

"Intră să vezi cum spintec acum un poliţist în două", se aude tânărul spunând pe înregistrarea făcută publică de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor

Tudorel Butoi, despre profilul atacatorului de la Secţia 9: "Agresiv, impulsiv şi în incapacitate de autocontrol"

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a vorbit la Antena 3 despre profilul bărbatului care a înjunghiat un polițist, în faţa Secţiei 9 din Capitală.

"Secția 9 este o secţie cu înalt pericol criminogen. Acolo este Brăneşti, Piaţa Delfinului, este o zonă marginală Bucureştiului, infestată de fel de fel de bombardieri. 

Secția de Poliție este o instituție publică. Omul merge să îşi depună petițiile, să îşi spună necazurile şi apare câte un disfuncțional care pune în pericol şi face din gestul lui o problemă.

Puşcărie pentru 20 de ani pentru un astfel de individ, al cărui profil este următorul: agresiv, impulsiv, incapacitate de autocontrol. Trebuie să aibă frustrări şi necazuri mari pe care le raportează la existenţa proprie, fără teamă de Dumnezeu", a explicat psihologul criminalist.

Polițist înjunghiat în curtea Secției 9 de Poliție din Bucureşti. ”Intră să vezi cum spintec acum un polițist în două!”

În noaptea de 1 spre 2 aprilie, un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov, a intrat în curtea Secției 9 Poliție și, cu un cuțit, l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității.

În pofida faptului că a reușit să îl rănească pe polițist la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat.

Antena 3 a prezentat primele imagini cu atacatorul, chiar înainte de a-l înjunghia pe omul legii. Bărbatul se filmează, ascultând manele, în timp ce se îndreaptă către secția de Poliție. 

×
Subiecte în articol: politist Secția 9 injunghiat Parchet
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close