Antena 3 Actualitate Un polițist din Sibiu a cucerit inimile copiilor după ce le-a arătat cum funcționează semnalul sonor al autospecialei

Un polițist din Sibiu a cucerit inimile copiilor după ce le-a arătat cum funcționează semnalul sonor al autospecialei

de Maria Zărnescu    |    18 Iun 2021   •   14:00
Un polițist din Sibiu a cucerit inimile copiilor după ce le-a arătat cum funcționează semnalul sonor al autospecialei

Un agent de poliţie din Sibiu a cucerit inimile unor copiii din oraş.

Aflat în timpul serviciului, acesta s-a oprit în dreptul unui grup de micuţi, cărola le-a arătat cum se foloseşte semnalul sonor al staţiei de pe autospeciala Poliţiei.

Entuziasmul copiilor a fost evident. Agentul le-a răspuns tuturor întrebărilor și le-a arătat cum și mai ales la ce folosească butoanele din mașinii de Poliție, pornind și girofarul pentru a le arăta cum funcționează.

"A fost o chestie de moment. Treceam prin faţa lor, pe acolo, în patrulare şi i-am spus colegului, în timp ce întorceam maşina în sensul giratoriu . Am zis că sunt doi copii însoţiţi de tatăl lor.

L-am întrebat . El s-a uitat nedumerit la mine, nu ştia dacă vorbesc serios sau nu. Ideea e că atunci când eu m-am dat jos şi am aruncat primul bulgăre m-a susţinut şi el şi, după aceea, când ne-am apropiat, am observat că era vorba de o fetiţă de fapt şi de mama acesteia, iar tatăl fetiţei filma", a explicat ofițerul, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: politist copii

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close