x close

Poliţist ucigaş: Bărbatul decedat într-o secţie de poliţie din Botoşani a murit din cauza loviturilor primite de la agent

de D.D.    |    21 Dec 2011   •   07:13
Poliţist ucigaş: Bărbatul decedat într-o secţie de poliţie din Botoşani a murit din cauza loviturilor primite de la agent 407 Foto: gazetadecluj.ro

Medicii au decis că bărbatul decedat vineri în postul de poliţie din comuna Mihălăşeni, judeţul Botoşani, a murit din cauza loviturilor primite de la agentul care îl ancheta. Şeful de post a fost reţinut 24 de ore pentru omor şi va fi prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Poliţiştii au declarat iniţial că bărbatului i s-a făcut rău în timp ce era anchetat. Numai că, în urma cercetărilor, procurorii au constatat că agentul de poliţie l-a lovit pe bărbat până ce acesta a murit. Poliţistul este cercetat pentru omor.

Bărbatul de 34 de ani împreună cu un prieten de său au fost duşi la poliţie pentru că erau suspecţi de furtul mai multe produse dintr-un magazin local. Odată ajunşi la poliţie a început bătaia.

Sătenii spun că poliţistul şi-a făcut un obicei din a-i bate. Poliţistul va fi prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 
Get Adobe Flash playerCiteşte mai multe despre:

sectie de politie lovituri botosani
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati