Antena 3 CNN Actualitate Polițista din Brașov s-a împușcat în cap după o ceartă cu soțul. Ce a scris în biletul de adio

Polițista din Brașov s-a împușcat în cap după o ceartă cu soțul. Ce a scris în biletul de adio

Tânăra găsită noaptea trecută împușcată în cap într-un apartament din Brașov, ar fi împlinit astăzi 29 de ani. Femeia era ofițer de poliție și a decis să își ia zilele folosind arma din dotare.

Polițista din Brașov s-a împușcat în cap după o ceartă cu soțul. Ce a scris în biletul de adio
de Ovidiu Stan    |    31 Dec 2021   •   14:06

Femeia, ofițer de poliție în cadrul IPJ Brașov, s-a împușcat în cap cu arma din dotare (pistol Carpați), chiar înainte de ziua în care implinise 29 de ani, în apartamentul în care locuia. Se pare că ea s-ar fi sinucis din cauza geloziei.

Aseară, polițista s-a certat cu soțul ei,  pe tema intervenției unei cumnate în relație. Pentru a detensiona situația, soțul a plecat de acasă, după care a urmat un schimb de mesaje între ei, iar ea a scris un bilet în care a spus că va rezolva toate problemele.

Soțul l-a apelat pe tatăl fetei cerându-i ajutor și spunându-i că nu poate gestiona situația. Întrucât nu i-a răspuns la telefon tatălui ei, au mers împreună (soț și tată) în locuință, unde au găsit-o împușcată și au anunțat la 112.

Mama fetei este cunoscută cu probleme psihice, suferă de Alzheimer. Conform surselor Antena 3 mama tinerei crede că nu fiica ei nu s-a sinucis, pentru că era o persoană puternică.

Mai mult de atât, spune că așa-zisul bilet de adio nu avea scrisul ei, fiind scris la repezeală și cu un scris urât, ori fiica acestia avea un scris caligrafic foarte frumos.  

Mama a crescut-o până la 18 ani (părinții fiind divorțați), după care a dat-o afară din casă și după majorat a locuit cu bunica din partea mamei. 

”O persoană de sex feminin în vârstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viaţa. Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Aceasta a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, maior Ciprian Sfreja.

Soțul ei este de asemenea, polițist la SICE. Cei doi erau căsătoriți din luna septembrie.

Lucra în sistem din 2016

Tânăra a fost încadrată în Politie la data de 01.07.2016, cu gradul de agent de politie și repartizata la IPJ Brașov, fiind numită în funcția de ajutor sef post la Postul de Politie Comunala Bod.

În perioada 2019 -2021 si-a desfasurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane, linia de muncă  secretariat, documente clasificate și arhivă. 

La data de 01.03.2021, în urma concursului susținut, a fost trecută în corpul ofițerilor de politie, cu gradul profesional de subinspector de politie și numită în funcția de ofiter la Biroul de Analiza și Prevenire a Criminalității.

Ultima testarea psihologica a fost efectuata în luna ianuarie 2021.

×
Subiecte în articol: Brașov politista
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close