Antena 3 CNN Actualitate O poliţistă din Alba a murit sub ochii familiei, după ce a fost călcată de o maşină pe care o lăsase neasigurată

O poliţistă din Alba a murit sub ochii familiei, după ce a fost călcată de o maşină pe care o lăsase neasigurată

O poliţistă din Alba, în vârstă de 42 de ani, a murit într-un accident produs în curtea familiei, dintr-o localitate din Cluj, după ce a fost prinsă sub roţile unei autoutilitare pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă.

O poliţistă din Alba a murit sub ochii familiei, după ce a fost călcată de o maşină pe care o lăsase neasigurată
de Georgiana Adam    |    22 Noi 2020   •   14:55

"Colega noastră a fost victima unui tragic accident care a avut loc seara trecută. Era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, judeţul Cluj, şi a fost prinsă sub roţile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă.

Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara", informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Ramona Ioana Micu avea 42 de ani şi era agent de poliţie în cadrul Postului de Poliţie Cergău.

"Pe această cale, aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în nefiinţă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte şi lasă în inimile noastre sentimente de mare tristeţe şi regrete.

Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate şi exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită", au transmis reprezentanţii IPJ Alba.
 

×
Subiecte în articol: politista deces Cluj
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close