Antena 3 CNN Actualitate Polițistă lovită de un șofer, într-o intersecție din Ștefănești, în timp ce dirija traficul

Polițistă lovită de un șofer, într-o intersecție din Ștefănești, în timp ce dirija traficul

Un bărbat de 37 de ani este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce a acroşat cu autoturismul o poliţistă care dirija traficul, a anunţat, astăzi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Polițistă lovită de un șofer, într-o intersecție din Ștefănești, în timp ce dirija traficul
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    23 Feb 2022   •   10:31

Conform reprezentanților IPJ Argeș, incidentul s-a produs într-o intersecţie din oraşul Ştefăneşti.

"Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti desfăşurau activităţi de dirijare-fluidizare a traficului rutier, pe DN 7, în apropiere de intersecţia cu str. Cavalerului şi str. Zavoi, pe raza aceleiaşi localităţi.

În aceste condiţii, un bărbat de 37 de ani, din Ştefăneşti, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcţia Topoloveni spre Piteşti, a acroşat şi accidentat uşor o poliţistă, din cadrul formaţiunii rutiere, care se afla în intersecţie", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

La faţa locului a fost solicitat un echipaj medical, în urma evaluării preliminare rezultând că poliţista a suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

×
Subiecte în articol: politista lovita sofer Ștefănești traficul
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close