Antena 3 CNN Actualitate Poliţista care a salvat o fetiţă sechestrată de tată povestește cum a decurs negocierea: ”Acela a fost momentul când am reușit să-l convingem”

Poliţista care a salvat o fetiţă sechestrată de tată povestește cum a decurs negocierea: ”Acela a fost momentul când am reușit să-l convingem”

Polițista din Botoșani care a salvat o fetiță ce era ținută sechestrată de tatăl său a povestit sâmbătă, în exclusivitate, la Antena 3, cum a decurs negocierea cu agresorul și care a fost secretul ei.

Poliţista care a salvat o fetiţă sechestrată de tată povestește cum a decurs negocierea: ”Acela a fost momentul când am reușit să-l convingem”
de Georgiana Adam    |    08 Mai 2021   •   16:23

"Bărbatul era la parter, unde e apartamentul său, la fereastră, în mână avea un cuțit. Am auzit plânsetele fetiței, el ne-a spus că în casă e fetița.

A început o negociere delicată cu acesta, fetița plângea foarte tare și singurul moment când am reușit să-l convingem a fost faptul că îl chema Iulian, ca pe mine, pe mine mă cheamă Iulia. Și a constata și el că e mai bine să se predea.

I-am spus că minorul nu ar trebuie să asiste la discuție. Probabil că persoana respectivă a prins încredere în mine, mi-a deschis fereastra și mi-a înmânat copilul. Am luat fetița în brațe ca și cum ar fi fost a mea", a povestit polițista Iulia Frociu, sâmbătă, în direct la Antena 3.

Polițista a spus că în munca de negociere dusă azi cu agresorul din Botoșani, care și-a sechestrat copilul, soția și soacra, s-a bazat mult pe instinct și pe cunoștințele pe care din Școala de Poliție, menționând că nu are cursuri de negociere.

Un tânăr din Botoşani şi-a sechestrat soţia, soacra şi fetiţa într-un apartament

Un tânăr în vâstă de 35 de ani, din Botoşani, şi-a sechestrat soţia, soacra şi fetiţa, astăzi, într-un apartament din oraş, după ce s-a înarmat cu un cuţit.

Tânărul de 35 de ani, din Botoşani, care ar suferi de afecţiuni psihice, a consumat băuturi alcoolice, iar ulterior s-a înarmat cu un cuţit şi şi-a ameninţat soţia, soacra şi fetiţa în vârstă de numai trei ani.

Familia a reuşit să sune la numărul unic de urgenţă 112, iar în timpul intervenţiei Poliţiei, soţia şi soacra tânărului au reuşit să iasă singure din casă.

Ea este poliţista care a salvat o fetiţă sechestrată de tată într-un apartament din Botoşani

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close