Antena 3 CNN Actualitate Poliţistă surprinsă de camerele de supraveghere când fura dintr-un hipermarket (VIDEO)

Poliţistă surprinsă de camerele de supraveghere când fura dintr-un hipermarket (VIDEO)

Poliţistă surprinsă de camerele de supraveghere când fura dintr-un hipermarket (VIDEO)
Sursa foto: politista
10 Noi 2009   •   19:15

Poliţista este femeia care cotrobăie în raftul cu odorizante pentru maşină. Alături de ea, iubitul o veghează ca să nu fie prinşi. Poliţista miroase mai multe odorizante şi alege unul. Nu ca să îl cumpere, ci ca să îi dezlipească codul de siguranţă. Pe imagini se vede cum iubitul parcă îi spune "Şase" şi femeia se opreşte din dezlipit. Un client se apropie de raft, dar nu stă mult. Când omul pleacă, bărbatul acţionează. Ia un odorizant şi îl bagă în geacă. Poliţista se uită în dreapta şi în stânga. Le-a reuşit. Nu se mulţumesc cu o singură captură şi mai caută.

Poliţista este observată cum dezlipeşte un alt cod de siguranţă. Nu îi e frică că oamenii trec pe lângă ea. Reuşeşte să scoată codul de siguranţă şi fură odorizantul. Îl ascunde în mânecă. Se mai uită după unul. Fură din nou. La fel face şi iubitul. Nu ies imediat din hypermarket. Se plimbă cu obiectele furate câteva minute bune prin magazin. Cumpără totuşi câteva alimente şi ies din magazin. Au crezut că au dat lovitura fără să fie văzuţi, însă toate mişcările le-au fost atent urmate de unul dintre paznicii hypermarketului, care a dat alarma.

La ieşirea din magazin, cei doi erau aşteptaţi de mai mulţi agenţi. Poliţista are 24 de ani şi, până mai ieri, era ajutorul şefului de post din comuna Buzoieşti. Acum, este cercetată pentru furt calificat şi va rămâne fără serviciu.



Observator

×
Subiecte în articol: politist furt camere supraveghere
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close