Antena 3 CNN Actualitate Poliţista violată Melania Renghea dezvăluie de ce a fost părăsită de avocat

Poliţista violată Melania Renghea dezvăluie de ce a fost părăsită de avocat

Poliţista violată Melania Renghea dezvăluie de ce a fost părăsită de avocat
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    29 Apr 2013   •   14:09

Poliţista Melania Renghea din Balş, care îi acuză pe şefii Poliţiei Olt că i-au distrus viaţa după scandalul sexual din 2012, a aflat de ce a fost părăsită de avocat.

"Am aflat că a fost colegă de promoţie (avocata - n.r.) sau de clasă cu unul din făptuitorii pe care eu i-am acuzat, precum şi cu avocata unui alt făptuitor. Şi mă gândesc că din cauza aceasta a aşteptat momentul prielnic pentru a mă lăsa descoperită", a declarat, luni, Melania Renghea, la Antena 3.

Poliţista susţine că apărătoarea sa, în momentul în care a decis să nu se mai ocupe de caz, i-a spus doar că nu se mai poate înţelege cu ea, deşi, spune Melania Renghea, ea nu a avut nicio dispută cu avocata.

Potrivit lui Renghea, ancheta în acest moment este în faza de cercetare şi nu s-a ajuns încă la trimiterea în judecată.

Citeşte şi Avocata poliţistei violate din Balş: Am renunţat la caz, pentru a nu-i îngreuna situaţia Melaniei Renghea

Poliţista Melania Renghea din Balş îi acuză pe şefii Poliţiei Olt că i-au distrus viaţa după scandalul sexual de la sfârşitul anului trecut şi că vor să o interneze la psihiatrie pentru a muşamaliza această situaţie.

Femeia a fost batjocorită de superiorii din poliţie şi părăsită de soţ la două săptămână după ce a născut, ajungând în situaţia de a-şi creşte singură copilul nou-născut.

În plus, Renghea este cercetată penal pentru tentativă de omor calificat pentru că şi-a înjunghiat şeful pe care îl acuză că a violat-o în repetate rânduri.

Tragedia Melaniei Renghea a declanşat o amplă anchetă în cadrul Poliţiei la nivel naţional. Au fost luate la întrebări toate femeile din poliţie, cu privire la abuzurile sexuale. Ancheta s-a terminat cu reabilitarea imaginii poliţiei. Mai mult, unul dintre superiorii acuzaţi de viol, Ion Şotea, care era şef al Poliţiei Balş, a fost avansat  -a fost pus şef peste Poliţia Rutieră Olt.

Pe 26 decembrie 2012, Melania Renghea, de la Poliţia Balş, l-a înjunghiat pe comisarul Gheorghe Barbu, fostul ei şef, pe motiv că ar fi încercat să o violeze. Femeia a depus şi o plângere la Parchet prin care îl acuza pe Barbu de viol şi şantaj, dar şi alte nouă persoane de abuz sexual.

Printre numele menţionate de Renghea se află cel al şefului IPJ Olt, Ion Voicu, cel al şefului Poliţiei Balş, Ion Şotea, şi cel al procurorului Laurenţiu Turcin.






×
Subiecte în articol: avocat
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close