Antena 3 CNN Actualitate Poliţişti atacaţi cu pietre şi bâte, în Ponorâta. Atacatorii au fugit în pădure de frica mascaţilor

Poliţişti atacaţi cu pietre şi bâte, în Ponorâta. Atacatorii au fugit în pădure de frica mascaţilor

Doi poliţişti au fost atacaţi cu pietre şi cu bâte, iar autospeciala de Poliţie a fost distrusă, de mai mulţi tineri, în comuna Ponorâta din judeţul Maramureş.

Poliţişti atacaţi cu pietre şi bâte, în Ponorâta. Atacatorii au fugit în pădure de frica mascaţilor
de Vasile Dale    |    Alin Tarnovschi    |    31 Ian 2021   •   19:55

Totul a început în jurul prânzului, astăzi, după ce poliţiştii au fost chemaţi în Ponorâta de o tânără în vârstă de 23 de ani care a cerut ajutorul pentru că iubitul ei, un tânăr de 21 de ani, făcea scandal.

Un echipaj de Poliţie a mers la faţa locului, iar scandalul a fost aplanat. La final, în momentul în care poliţiştii plecau, tânărul a început să îi ameninţe şi să îi înjure pe agenţi.

Aceştia au oprit maşina, au coborât şi au vrut să îl imobilizeze pe scandalagiu pentru a-l duce la sediu, pentru audieri.

În acel moment, alţi trei indivizi au sărit în ajutorul tânărului, înarmaţi cu bâte şi pietre, şi toţi patru au început să îi atace pe poliţişti şi să lovească maşina de Poliţie.

Maşina de Poliţie atacată în Ponorâta, Maramureş

Poliţişti atacaţi în Ponorâta, atacatorii au fugit în pădure

După ce poliţiştii au cerut ajutorul colegilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale, zona a fost rapid împânzită de luptători mascaţi, jandarmi şi câini de urmă. Totul pentru că atacatorii ar fi fugit în pădure.

Totuşi, aceştia au fost identificaţi şi prinşi.

"Azi, 31 ianuarie, orele 12.40, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus au intervenit la un scandal în familie produs în Ponorâta. 

La fața locului polițiștii au identificat apelanta, o tânără de 23 de ani și pe concubinul acesteia un tânăr de 21 de ani.

Polițiștii au aplanat scandalul, iar în momentul în care aceștia au vrut sa plece de la locul evenimentului, tânărul a adresat amenințări polițiștilor, moment în care aceștia au coborât din autospecială pentru a-l conduce la sediul poliției.

În acele momente alte trei persoane cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani, au lovit autospeciala de poliție cu bâte și pietre, după care au fugit.

În sprijinul polițiștilor s-au deplasat la fața locului luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmi pentru aplanarea situației. 

La sediul Poliției orașului Târgu Lăpuș au fost conduse 11 persoane pentru audieri. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Ponorâta Maramureș politisti
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close