Antena 3 CNN Actualitate Poliţişti atacaţi cu pietre după ce au prins un tânăr care conducea fără permis, în Bobiceşti

Poliţişti atacaţi cu pietre după ce au prins un tânăr care conducea fără permis, în Bobiceşti

Un tânăr de 24 de ani, care conducea fără permis a fost oprit, astăzi, în comuna Bobicești, județul Olt. Tânărul a devenit recalcitrant când a fost pus să îi însoțească pe polițiști la secție, fiind încătușat. În sprijinul lui au venit și alți prieteni, care au aruncat cu pietre în agenți.

Poliţişti atacaţi cu pietre după ce au prins un tânăr care conducea fără permis, în Bobiceşti
Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Oct 2022   •   16:23

Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut un tânăr cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De fapt, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 23:30, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești, în timp ce desfășurau activități pe strada Dealul Viilor, din comuna Bobicești, au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu avea permis de conducere.

"În momentul în care polițiștii i-au solicitat tânărului să îi însoțească la sediul unității de politie, în vederea întocmirii documentelor, acesta a manifestat un comportament agresiv față de polițiștii, motiv pentru care s-a procedat la încatușarea sa. În momentul imobilizării, la fața locului au venit două persoane, care au aruncat cu pietre către polițiști, iar una dintre acestea a lovit cu pumnul autospeciala de poliție. În cauză, polițiștii au întocmit două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere, fiind continuate cercetările, în vederea documentarii activității infracționale", transmite Poliția Olt.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost, astăzi, reținut.

×
Subiecte în articol: Bobiceşti Olt
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close