Antena 3 CNN Actualitate ”Noi doar ne-am făcut datoria!” Ei sunt cei doi polițiști care au salvat un bărbat care și-a dat foc în Centru Vechi din București

”Noi doar ne-am făcut datoria!” Ei sunt cei doi polițiști care au salvat un bărbat care și-a dat foc în Centru Vechi din București

Radu și Felix sunt doi tineri polițiști care au salvat viața unui bărbat după ce și-a dat foc în Centru Vechi din București.

”Noi doar ne-am făcut datoria!” Ei sunt cei doi polițiști care au salvat un bărbat care și-a dat foc în Centru Vechi din București
Sursa foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Interne
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Oct 2023   •   17:35

Radu și Felix, polițiști în cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat pe o stradă, din Sectorul 3, un bărbat care s-a autoincendiat.

Polițiștii au acționat imediat și au stins focul folosind extinctorul din dotarea autospecialei de poliție și, astfel, au salvat viața bărbatului.

Întreaga intervenție contracronometru a celor doi polițiști salvatori a fost făcută publică pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

”Merită un share!

Radu și Felix, polițiștii care au reușit să salveze un bărbat de la o adevărată tragedie! În această dimineață, puțin trecut de ora 4, în timp ce se aflau în serviciu de patrulare, au auzit prin stație:

-Rog deplasare în zona Străzii Doamnei, o persoană reclamă pierderea unui portofel!
-Recepționat! Ajungem imediat!

Ajunși la locul semnalat, au observat că reclamantul ceruse deja și sprijinul unui echipaj de la Poliția Rutieră. După ce au discutau cu persoanele în cauză, în doar câteva minute, în fața lor, la mai puțin de 20 de metri, au auzit zgomote puternice și au observat cum mai multe persoane se strânseseră în jurul unui bărbat”, au scris reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne, într-o postare pe pagina de Facebook.

Citește și: Un bărbat şi-a dat foc, din dragoste, în Centrul Vechi din Capitală. Poliţiştii au intervenit pentru a-i salva viaţa

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Noi doar ne-am făcut datoria!”

”Deși se aflau la prima misiune de acest gen, nu au stat nicio secundă pe gânduri. Radu a scos imediat cuiul de la stingător, reușind rapid să stingă flăcările care cuprinseseră deja o bună parte din suprafața corporală a bărbatului, timp în care Felix a sunat la 112 pentru a solicita un echipaj medical la fața locului.

-Bravo băieți! Ați acționat rapid! Dacă nu erați voi, nu știm ce șanse de supraviețuire ar fi avut…, le-au spus colegii de la ambulanță.
-Doamne ajută să fie bine! Noi doar ne-am făcut datoria!

Ne facem și noi datoria să îi felicităm pentru intervenția promptă! Ei sunt Radu și Felix, doi tineri polițiști din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi.

Felicitări, Radu! Felicitări, Felix! Ați salvat o viață!
Ne mândrim cu voi!”, se mai arată în postarea Ministerului Afacerilor Interne.

×
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close