Antena 3 CNN Actualitate Polițiști și interlopi din Bacău, judecați pentru orgii cu eleve într-un club secret din oraș

Polițiști și interlopi din Bacău, judecați pentru orgii cu eleve într-un club secret din oraș

Trei polițiști, mai mulți interlopi și alte nume grele din Bacău au fost trimiși în judecată pentru act sexual cu minori, trafic de droguri și abuz în serviciu. Liderul grupării din care făceau parte cu toții este acuzat că a amenajat, într-un fost depozit, un club clandestin, unde, vreme de patru ani, s-au dat petreceri care implicau consum de cocaină şi sex cu minore.

Polițiști și interlopi din Bacău, judecați pentru orgii cu eleve într-un club secret din oraș
de Cristina Tudorache    |    02 Iul 2020   •   22:00

În total, în dosar sunt inculpate 30 de persoane, dintre care 11 și-au recunoscut vinovăția. „Până la data emiterii rechizitoriului, acţiunea penală declanşată în privinţa unui număr de 11 inculpaţi a fost soluţionată prin încheierea unor acorduri de recunoaştere a vinovăţiei”, au transmis procurorii de caz.

Din cercetările anchetatorilor a rezultat că, timp de patru ani, în depozitul din Bacău s-au petrecut zilnic spectacole cu caracter erotic, acte de prostituție, consum abuziv de alcool, droguri și alte substanțe psihoactive.

”În interiorul acestui spaţiu, pe parcursul unei perioade care a durat mai bine de patru ani, inculpatul S.M. a angrenat societatea constituită în jurul său – de altfel deosebit de eterogenă prin asocierea unor oameni de afaceri, cu funcţionari publici purtători ai autorităţii de stat, persoane cu trecut infracţional sau elevi ai liceelor băcăuane - în practica curentă a abuzului de alcool, droguri şi substanţe psihoactive, prostituţie şi spectacole cu caracter erotic”, au transmis procurorii.

Minore racolate, abuzate sexual și filmate

Se pare că la petrecerile clubului participau în special minore, cu vârsta între 14 și 17 ani, care proveneau din mediul rural, fiind racolate de la liceele din orașul Bacău și angajate pentru sex. ”Probele administrate în cauză au relevat faptul că inculpatul S. M. ajunsese să joace rolul de intermediar în cadrul operaţiunilor de comerţ sexual. După caz, acesta procura servicii sexuale pentru cunoştinţele sale care îi solicitau acest lucru sau racola persoane interesate să obţină astfel de servicii în folosul persoanelor care practicau prostituţia”, mai arată procurorii.

„Astfel, în timpul petrecerilor organizate de către inculpatul S. M., se consuma cu preponderenţă cocaină, iar ca urmare a consumului unor astfel de substanţe persoanele de sex feminine minore îşi pierdeau cunoştinţa, sfârşind prin a fi abuzate sexual, iar comportamentele sexuale erau de obicei filmate. (…)

Petrecerile se desfăşurau cu regularitate, în aproape fiecare zi lucrătoare a săptămânii şi îi angrenau, în general, pe apropiaţii inculpatului S. M., administratori ai unor societăţi comerciale, persoane cu trecut infracţional şi funcţionari ai statului.

Totuşi, numărul mare de participanţi identificaţi în cursul urmăririi penale reflectă faptul că inculpatul nu utiliza criterii de eligibilitate, anturajul său neavând deloc caracterul unui grup social exclusivist”, se arată în rechizitoriu.

Cei trei polițiști din Bacău, trimiși în judecată

- Răzvan Aursulesi, agent de poliţie, pus sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a prostituţiei infantile, în formă continuată;
- Bogdan Huiban, agent de poliţie, acuzat de săvârşirea infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive;
- Vasilică Bujor, agent de poliţie, pus sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

×
Subiecte în articol: Bacău trafic de minore prostitutie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close