Antena 3 CNN Actualitate Doi poliţişti locali din Cluj-Napoca, misiune cu girofarul pornit pentru a cumpăra mâncare

Doi poliţişti locali din Cluj-Napoca, misiune cu girofarul pornit pentru a cumpăra mâncare

Doi poliţişti locali din Cluj-Napoca au fost filmaţi când au parcat neregulamentar maşina de serviciu şi aveau girofarul în funcţiune pentru a cumpăra mâncare de la un fast-food.

de Ştefan Petrică    |    09 Noi 2022   •   14:37

Doi poliţişti locali din Cluj au fost filmaţi cum lasă maşina pe trotuar, cu girofarul aprins, în timp ce îşi cumpărau mâncare dintr-un fastfood 

Scena a fost filmată de un cetăţean, chiar în centrul oraşului, unde cei doi poliţişti au oprit într-un loc nepermis, deşi exista o parcare publică la aproximativ 50 de metri. 

Au fost să-şi cumpere de mâncare şi la revenire au fost filmaţi cum traversează neregulamentar şi se suie în maşina lăsată staţionată, dar cu girofarul pornit.

"Nu aveam vreo problemă cu fomica lor, dar stăteam la masă și i-am văzut oprind, pornit girofar, intrând în kfc, stând la coadă. Am zis „serios?” și i-am filmat când au ieșit", scrie cel care i-a surprins.

Primăria Cluj-Napoca a transmis un răspuns standard pentru presa locală referitor la acest incident.

"Potrivit procedurilor legale, sesizarea a fost trimisă Comisiei de disciplină. Aceasta va verifica împrejurările în care s-a petrecut fapta, urmând să stabilească sancțiunea", a anunţat primăria.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close